Nya Smådalarö Gård aktiverar gästen - | Konferensvärlden
Foto: Sjönära Möten
Mötesnytt > Nya Smådalarö Gård aktiverar gästen

Nya Smådalarö Gård aktiverar gästen

Mötestrender Smådalarö Gård på Dalarö renoveras i en mångmiljonsatsning för att möta den moderna hotell- och konferensgästen. Förutom helt nyrenoverade konferenslokaler, lounger och hotellrum satsar man också stort på aktiviteter och upplevelser. Med konceptet SDG-live tar man delar av Sveriges musikelit ut till skärgården och med Smådalarö Krog – Brasserie & Bränneri erbjuder man ett helt nytt krogkoncept.

29 april 2015, uppdaterad: 15 juni 2016

– Smådalarö Gård är en golf- och skärgårdspärla dit gästerna kommer för att njuta och koppla av. Nu skapar vi än bättre förutsättningar för det. Den nyrenoverade konferensavdelningen erbjuder fantastiska mötesmiljöer för både stora och små sällskap. Den helt nya krogen ger möjlighet att njuta av både högklassig mat och underhållning i en perfekt blandning av puls och avkoppling, säger Michael Lerner, Affärsområdeschef för Sabis Hotell & Möten.

Sabis Hotell & Möten tog över Smådalarö Gård 2011 och den omfattande mångmiljonsatsningen som nu genomförs är ett led i företagets planerade utveckling av skärgårdshotellet. Syftet är att höja hotellets profil mot såväl privat- som konferensgäster samt att tydligare sätta Sabis prägel av en hög kvalitet i mat och service på hotellet. Med satsningen vill man också möta gästens allt större efterfrågan på aktiviteter och upplevelser.

– Vår egen golfbana är välkänd och utvecklas hela tiden i spelkvalitet men också i kringupplevelser och service. Vårt fantastiskt vackra läge inne i Hemviken bjuder naturligt på en uppsjö av möjligheter till aktiviteter både på land och till havs. Nu adderar vi, förutom det sinnliga med mat och musik, också fler fysiska aktiviteter som t ex en beachvolleyplan och en paintballbana. Båda konkreta önskemål från många av våra konferensgäster. Vi vill helt enkelt att du ska njuta och må bra hos oss, oavsett om du är här privat eller med jobbet, berättar Michael Lerner.

SDG-live som lanseras lagom till sommaren innebär att elva svenska stjärnor under tio veckor bjuder på en intim musikupplevelse. Smådalarö Gård och SDG-live kommer i sommar att erbjuda:

Louise Hoffsten och Meja – onsdag 24 juni
Tomas Andersson Wij – onsdag 1 juli
Linnea Olsson
– onsdag 8 juli
Ebbot Lundberg – onsdag 15 juli
Pernilla Andersson – onsdag 22 juli
Naomi Pilgrim – onsdag 29 juli
Joel Alme – onsdag 5 augusti
Sophie Zelmani – onsdag 12 augusti
Elin Ruth – onsdag 19 augusti
Eric Gadd – fredag 28 augusti

Läs vidareSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.