Nyöppnad restaurang och kök på Högbo Brukshotell - | Konferensvärlden
Högbo Brukshotell
Högbo Brukshotell
Mötesnytt > Nyöppnad restaurang och kök på Högbo Brukshotell

Nyöppnad restaurang och kök på Högbo Brukshotell

Nyöppnat Högbo Brukshotell stängde sin ordinarie restaurang vid årsskiftet och har under fyra månader totalrenoverat restaurang och kök, alla måltider har under byggperioden serverats i annan lokal på området. Som ansvarig för hotelldriften har Winn Hotel Group AB investerat närmare 6 mkr i renoveringen, som skett i nära samarbete med fastighetsägaren Högbo Bruks AB. En investering som sågs som en nödvändighet med tanke på hotellets utveckling under det senaste decenniet, där man gått från en omsättning på 36 mkr 2005 till en årsprognos idag på ca 68 mkr.

28 maj 2015, uppdaterad: 29 maj 2015

Tomas Lindqvist, VD på Högbo Brukshotell berättar:
- Konkurrensen om kunderna är stenhård och vår ambition är hög, vi har de senaste åren satsat på en rejäl uppryckning av hårdvaran där vi renoverat hotellrum, lobbyområde och nu alltså både restaurang och kök. Att göra den här typen av renovering, där hela hjärtat i verksamheten ska byggas om, är en otrolig utmaning. Man ska komma ihåg att vi har ca 200 gäster som ska serveras frukost, fika, äta lunch och middag hos oss, varje dag. Restaurangen står för halva vår omsättning. Att flytta en sådan verksamhet och planera kring logistiken, är en jätteapparat att genomföra.

Stefan Johansson, ansvarig för kök och restaurang:
- En utmaning, viss oro och tidvis stor frustration har nu övergått i glädje över att allt börjar bli klart. Den 4 maj öppnade vi för gäster igen, och lyckades med konststycket att servera en konferensgrupp på 100 personer redan första kvällen. Det är en bragd, med tanke på att hantverkarna var kvar ända fram till öppning, parallellt med städning och möblering fick kockarna testköra spisar och annat. Vi klarade det, kunden var nöjd och jag är väldigt stolt. Vi har en fantastisk personal som varit tålmodig och levererat trots att förutsättningarna varit tuffa under byggperioden.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.