Nyöppning på Quality Hotel Friends - | Konferensvärlden
Friends
Nya C-Lounge på Quality Hotel Friends.
Foto: Adrian Beck
Qulity Hotel Friends
Modell över Arenastaden, med Quality Hotel Friends nya hotellrum i bildens mitt. Rummen byggs ovanpå hotellets eventsal och Friends Arenas huvudentré.
Foto: Adrian Beck
Quality Hotel Friends
Susanna Ståhl, Christian Hermelin och Christel Ericsson.
Foto: Adrian Beck
Mötesnytt > Nyöppning på Quality Hotel Friends

Nyöppning på Quality Hotel Friends

Hotell Den 4 april togs det första symboliska spadtaget för det som hösten 2020 blir Stockholms Största Hotell. I Arenastaden, Solna, ligger Quality Hotel Friends - som redan idag erbjuder 400 hotellrum och konferenslokaler för allt mellan 2 och 2000 personer.

12 april 2019,

Arenastaden är en av Europas modernaste stadsdelar och allt fler stora företag väljer att förlägga sina verksamheter i området. Avgörande för många är närheten både till Stockholm City (7 minuter), Stockholm Bromma Airport (10 minuter) och Stockholm Arlanda Airport (25 minuter). Kommunikationerna utvecklas ständigt - både med pendeltåg, tvärbana och bussar - och 2024 förlängs även tunnelbanan med en ny gul linje till Arenastaden.

I takt med att området växer och utvecklas uppstår nya behov för hotell och konferens och därför bygger nu Quality Hotel Friends ut sin verksamhet. Hotellet, som öppnade 2013, har idag 400 rum och hösten 2020 öppnar man över 250 nya rum. Satsningen innebär att man med över 650 hotellrum blir Stockholms Största Hotell och kommer kunna ta emot över 1500 besökare i både två-, tre- och fyrbäddsrum och upp till 2000 personer på konferens.

Fler hotellrum och fler gäster kräver större ytor. Den 4 april nyinvigde man den utbyggda frukostmatsalen med fler sittplatser samt konferensloungen “C-Lounge” som även anpassats för att kunna ta emot mässa och expo i samband med konferenser, med över 500 kvadratmeter yta och stora, härliga panoramafönster.

I samband med invigningen av de nya ytorna tog man det första symboliska spadtaget för byggnationen av de nya rummen. På plats för att officiera var Susanna Ståhl , Driftsdirektör för Quality Hotel i Sverige och Danmark, Christel Ericsson , Hotelldirektör på Quality Hotel Friends och Christian Hermelin , VD på Fabege.

“Quality Hotel Friends är ett av våra mest populära hotell i hotellkedjan och efterfrågan är väldigt stark. För att tillgodose våra kunders behov och Arenastadens expansion, så är det givet för oss att satsa ytterligare. Vi ser det här spadtaget som första steget på resan mot Stockholms största hotell ”, säger Susanna Ståhl.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.