Nytt restaurangplan på Stenungsbaden Yacht Club - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Nytt restaurangplan på Stenungsbaden Yacht Club

Nytt restaurangplan på Stenungsbaden Yacht Club

Mötestrender Under våren och sommaren har hela restaurangplanet byggts om och fått bar, nöjen och restaurang att hänga ihop på ett smakfullt, sportigt, elegant och avslappnat sätt.

2 september 2015, uppdaterad: 9 mars 2016

- Jätteroligt att få uppdatera restaurangplanet som en gång inledde resan tillbaka mot en riktig Yacht Club. Nu hänger allt ihop på ett sätt som vi bara kunde drömma om när Stenungsbadens förvandling påbörjades under projektet vi halvt på allvar, halvt på skämt kallade ”från färja till yacht”. Nu är yachtifieringen komplett skulle man kunna säga, säger Erik Nissen Johansen, kreativ chef på Stylt Trampoli, som under femton år arbetat med att i omgångar designa om Stenungsbaden.

Gamla trotjänaren, nattklubben Night Shift, har numera fått en helt ny, betydligt mer vuxen kostym och förvandlats till The State Room. Här känner man sig lätt som hemma när man glider ner i en skön fåtölj och beställer något ur ett väl tilltaget romsortiment.

I nya restaurangen Captains Table är influenserna från såväl den amerikanska östkusten som svenska västkusten tydliga. På menyn hittar man därmed allt från högrevsburgare och crab cakes, till ostron från Ljungskile och musslor från Orust. Närproducerade, ekologiska och färska råvaror som tar hänsyn till årstidernas skiftningar är annat som kännetecknar Captains Table.

- Även om miljön i restaurangen med utsikten över havet, är stilsäker och elegant så kommer känslan att vara både avslappnad och personlig. Och alla råvaror vi serverar ska vara av högsta kvalitet med fantastiska smaker. Att fortsätta med rom och kaffe i The State Room, är förstås givet eller varför inte prova en romcocktail, säger Isabell Dagman, food- and beverageansvarig på Stenungsbaden Yacht Club, som också berättar om att siktet är inställt på att bli en vida omtalad rombar i Bohuslän. Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.