Nytt sjöspa på Krägga Herrgård - | Konferensvärlden
Krägga Herrgård
Mötesnytt > Nytt sjöspa på Krägga Herrgård

Nytt sjöspa på Krägga Herrgård

Hälsa & Spa Krägga Herrgård är beläget i natursköna omgivningar vid Mälarens strand utanför Bålsta. Nu förhöjs den natursköna upplevelsen med ett nytt sjöspa – spapool, sjöbastu och relax.

15 april 2016,

Den nya sjöspa-avdelningen har nyligen öppnat och består av ett avkopplande, tempererat spabad på bryggan samt en flytande vedeldad sjöbastu med lucka i golvet för såväl kalla vinterbad som svalkande sommardopp i Mälaren. Dessutom har lusthuset gjorts om till en skön relax med öppen spis och kristallkrona i taket.

- När vi började planera för ny spa-avdelning var platsen given. Det är svårt att hitta en vackrare och mer avkopplande miljö än här vid strandlinjen. Här blir man ett med naturen. Ständig sjökontakt och under bar himmel som ofta bjuder magiska solnedgångar över Mälaren. Det är precis den "Här & Nu"-upplevelsen som vill vi ge våra gäster, säger Lars Aggestedt, hotelldirektör.

Spapoolen på bryggan ger plats för åtta badande gäster och den flytande bastun rymmer 12 personer. I relaxen kan 10 personer koppla av med väl kylda drycker och tilltugg. Sjöspa:t håller öppet för såväl weekend- som mötesgäster som också kan boka det exklusivt.

- Vi utvecklar vår verksamhet i hög takt nu. 1000 kvadratmeter konferensytor har den senaste tiden fått helt ny design och interiör. Vår 600 kvadrat stora eventlokal Stallet har rustats med ny interiör och ett helt nytt kök. Nya koncept sjösätts och planerna framåt är många, avslutar Lars Aggestedt.

Läs mer om Krägga Herrgård på Konferensguiden.se och få kostnadsfri hjälp att boka ditt möte eller event!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.