Öjaby Herrgård i Växjö blir en del av Best Western Hotels & Resorts - | Konferensvärlden
Best Western Öjaby Herrgård
Best Western Öjaby Herrgård
Best Western Öjaby Herrgår
Mötesnytt > Öjaby Herrgård i Växjö blir en del av Best Western Hotels & Resorts

Öjaby Herrgård i Växjö blir en del av Best Western Hotels & Resorts

Slott & Herrgårdar Det unika hotellet Öjaby Herrgård utanför Växjö blir en del av Best Western Hotels & Resorts. Hotellet, som får namnet Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård, är beläget i natursköna omgivningar i hjärtat av Småland.

19 april 2018,

Best Western Hotels & Resorts, som är Sveriges största hotellkedja sett till antal hotell, fortsätter välkomna nya medlemmar. Det senaste tillskottet är den pittoreska Smålandsherrgården Öjaby Herrgård. Herrgården är byggt på mitten av 1800-talet och är Växjös främsta destination för konferens och gäster som vill njuta av natur, avslappning och prisbelönad mat.

Växjö är en av Smålands största städer med en växande flygplats och nya flyglinjer under ombyggnad. Stadens puls och gröna omgivningar gör Växjö till ett alltmer populärt resmål.

- När vi går med i Best Western blir vi exponerade världen över, något som vi hoppas kommer locka fler besökare till oss på Öjaby Herrgård. Att möta gästens krav är jätteviktigt för oss, därför kommer vi göra en upprustning av inte bara hotellet utan även sättet vi jobbar på, säger Robert Kroon, VD på Öjaby Herrgård.

Best Western Hotels & Resorts består av flera underliggande varumärken, alla med sin specifika prägel. Sure Hotel är en märkning för utvalda hotell där service och komfort står i fokus.

- Vi är glada att kunna erbjuda våra gäster ett Sure Hotel i Växjö. Hotellet drivs av en driftig entreprenör som har skapat ett härligt hotell med ett utpräglat fokus på service, säger Johan Michelson, Sverigechef på Best Western Hotels & Resorts.

Läs mer om Sure Hotel by Best Western Öjaby Herrgård på Konferensguiden.se och boka er nästa konferens här! Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp!Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.