På Happy Tammsvik förenas glädje med fysiska och affärsmässiga utmaningar - | Konferensvärlden
Nytt utomhusgym på Happy Tammsvik.
Mötesnytt > På Happy Tammsvik förenas glädje med fysiska och affärsmässiga utmaningar

På Happy Tammsvik förenas glädje med fysiska och affärsmässiga utmaningar

Mötestrender I dagarna blev Happy Tammsviks helt nya utomhusgym klart. På det moderna möteshotellet förenas kreativitet och humor med fysiska och affärsmässiga utmaningar. Från och med nu kan alla mötesgäster som känner sig manade även göra marklyft, gå armgång, utmana balanssinnet, välta traktordäck och mycket mer. Redskapen och förutsättningarna finns, bara energin och fantasin sätter gränser.

23 augusti 2016,

- Vår viktigaste uppgift nu är att se till att våra gäster kommer hit ännu fler gånger och att de som ännu inte upptäckt oss gör det. En bärande del är också att lyssna på våra gästers önskemål och att inte lägga förslag på hög utan istället välja ut de bästa idéerna direkt och gå från tanke till handling, säger hotelldirektör Ulrika Bergström.

Populärt med utomhusaktiviteter

Ett återkommande önskemål har varit att kunna träna utomhus och i dagarna stod ett nytt utomhusgym färdigt. Framöver kan alla mötesgäster som känner sig manade göra marklyft, gå armgång, utmana balanssinnet, välta traktordäck och mycket, mycket mer. Redskapen och förutsättningarna finns, bara energin och fantasin sätter gränser.

- Vi har märkt att våra gäster uppskattar fria aktiviteter som inte behöver förbokas utan kan ske spontant före, under eller efter ett möte. Utomhusgymmet blir ett perfekt komplement till det utbud som finns idag, med bland annat pool, bastu, beachvolley och vår populära militära hinderbara, säger Ulrika Bergström.

En satsning för gladare och friskare konferensgäster

Utomhusgymmet är en del av Happy Tammsviks ständigt pågående friskvårdssatsning. Tidigare har man bland annat minskat det vita raffinerade sockret i kaffebröd och efterrätter och uppdaterat menyerna med flera gröna och hälsosamma alternativ.

- Vi vill inte bara ge förutsättningar för roligare möten utan också för gladare och friskare konferensgäster som njuter av livet och mår bra på riktigt, säger Ulrika. Ett gott skratt förlänger livet, det är en beprövad sanning men det skadar inte att också ge kroppen lite omsorg under tiden.

Om Happy Tammsvik

Mötesplatsen som tar humorn på allvar. Happy Tammsvik är ett modernt möteshotell byggt på en klassisk herrgårds ägor. Med sina många och annorlunda konferenslokaler, 105 hotellrum och nästintill oändliga antal aktiviteter är det en härlig plats för roligare möten och minnesvärda kickoffer. Happy Tammsvik ligger vid Mälarens strand endast 40 minuter från Stockholm och Arlanda.

Villa Mälargården ligger 600 meter från Happy Tammsvik. Här erbjuds möten i exklusiv avskildhet i egen villa. Tempererad utomhuspool året om, gym, bastu, relax och ett stort öppet lantkök gör denna pärla till något alldeles extra.

På Konferensguiden.se hittar du mer information om Happy Tammsvik. Vi erbjuder även kostnadsfri rådgivning och bokningshjälp med konferensen och kickoffen.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.