Partnerskap för stärkta relationer och gott samarbete - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Partnerskap för stärkta relationer och gott samarbete

Partnerskap för stärkta relationer och gott samarbete

Mötestrender Compro Möten & Event är en totalleverantör inom mötesindustrin och ger bokningshjälp av allt det kunden kan tänkas behöva kring en konferens; platsen, artister, föreläsare, aktiviteter och även utlandskonferenser. För att stärka relationerna ytterligare med anläggningarna erbjuder Compro Möten & Event ett partnerskap som innebär fördjupat samarbete, mer kunskap om anläggningarna som är partners samt stärkta relationer.

24 oktober 2016, uppdaterad: 5 december 2016

Ett partnerskap med Compro Möten & Event innebär bättre marknadsföring på starka sajter, synbarhet i sociala medier och fler förfrågningar och affärer genom Svensk Mötesdesign, ett etablerat bokningsbolag, som ingår i Compro Möten & Event.

Anläggningen får även ett stort nätverk bestående av andra hotell och konferensanläggningar genom den uppskattade Partnerdagen, som genomförs två gånger per år. Fokus på dessa är alltid försäljning och här bjuds på intressanta och inspirerande föreläsningar med efterföljande mingel och nätverkande.

- För oss är det viktigt med starka relationer till såväl konferensköparen som mötesplatsen. Utan starka relationer till mötesplatserna, konferensanläggningarna, är vi inget. Konferensköparen kräver att vi har kunskap om det vi säljer och konferensanläggningen likaså. Därför är vårt partnerprogram viktigt för oss, då vi knyter till oss mötesplatser från olika delar av landet som vi tror att våra kunder har behov av. Ett viktigt arbete för oss är att göra kontinuerliga anläggningsbesök för att garantera våra kunder god kvalitet. Under ett år gör vi cirka 150 unika anläggningsbesök, berättar Katarina Niss, Försäljnings- och Marknadsansvarig på Compro Möten & Event.

En av de anläggningar som anslöt sig som partner redan förra året – och som i år valt att förlänga sitt partnerskap – är Rånäs Slott, som bland annat två år i rad utsetts till Årets Slottshotell. Rånäs är en modern konferensanläggning i en historiskt vacker slottsmiljö och ligger mitt i Uppland, med närhet till såväl Stockholm och Arlanda, som till Uppsala.

- Compro Möten & Event är seriösa och trevliga att ha att göra med. Och konceptet med partnerskap känns väldigt genomtänkt, förklarar Ulf Wisell, VD för Rånäs Slott. På Compro finns många bra konferensbokare och nätverket vi får med andra anläggningar genom de olika arrangemangen, som exempelvis Partnerdagen och Lyxtorsdagar, är mycket värdefullt för oss. Att det är en genomgående hög standard på de anläggningar som är partners borgar för en hög lägsta-nivå och det är mycket viktigt för oss, konstaterar Ulf Wisell avslutningsvis.

I Compro Möten & Events partnerskap erbjuds:


I Compro Möten & Event ingår Konferensguiden.se, tidningen KonferensVärlden, Svensk Mötesdesign och Lindau Artist & Talare.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.