Premiär för Music Lounge på Hesselby Slott - | Konferensvärlden
Music Lounge på Hesselby Slott.
Mötesnytt > Premiär för Music Lounge på Hesselby Slott

Premiär för Music Lounge på Hesselby Slott

Konferenspärlor Nu har det nya musikkonceptet på Hesselby Slott invigts - Music Lounge. Musikkonceptet består av två inspelningsstudios med lounge och bar. Här kan man under lättsamma former umgås och göra egna inspelningar eller kanske tävla i vem som sjunger bäst.

5 februari 2016,

- Vår ambition är att musiken ska vara en naturlig del av upplevelsen på slottet och genom just Music Lounge kan våra gäster även interaktivt delta i musiken, göra sina egna inspelningar och kanske spela upp dem på middagen eller festen, säger Torbjörn Blomqvist, VD för Stockholm Meeting Selection.

På slottet finns redan "Polar Music Prize Salen" där alla prisets mottagare finns porträtterade. I slottsflyglarna finns 8 hotellsviter designade av populära svenska artister. I Trubaduren finns 20 hotellrum där gästen kan bo i ibland annat Fred Åkerström rummet, i Evert Taube sviten eller Cornelis Vresswijk sviten. I Orkestern finns ytterligare 26 musikinspirerade hotellrum och i Orangeriet finns den mycket uppskattade Sensuella Isabella Baren.

I syfte att ytterligare stärka Hesselby Slotts profil som Sveriges Musikslott planeras fler musikaktiviteter. En av dem är Hesselby Kammarmusikfestival som flyttar in på slottet den 2-6 mars.

- En vinterfestival på vårt fina musikslott. Äntligen. Mina förväntningar är stora och mitt förtroende för vår konstnärlige ledare Kjell-Åke Hamrén är om möjligt ännu mycket större. Det känns onekligen både roligt och spännande. Jag hälsar alla välkomna till Hesselby Kammarmusikfestival, den första veckan i mars, 2016, säger Tomas Ledin, ägare till slottet tillsammans med Torbjörn Blomqvist.

Det som gör kammarmusiken så attraktiv är närheten mellan musiker och publiken, eftersom detta ger upphov till en alldeles speciell nerv och laddning. Och förutsättningarna för att just det ska hända kan inte vara större än på Hesselby Slott. Miljön är som gjord för en kammarmusikfestival.

Hesselby Slott ingår i hotellgruppen Stockholm Meeting Selection med 9 hotell, slott & eventlokaler i Stockholmsområdet.

Kostnadsfri hjälp att boka er konferens på Hesselby Slott får ni på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.