PS inviger Göteborgs Nya Arena - | Konferensvärlden
Mötesnytt > PS inviger Göteborgs Nya Arena

PS inviger Göteborgs Nya Arena

Mötestrender PS Communication i Göteborg har fått förtroende att ansvara för invigningen av Göteborgs Nya Arena samt marknadsföring inför öppningen.

20 april 2015, uppdaterad: 3 juni 2015

För närvarande håller Göteborgs Nya Arena på att byggas, tillika Nordens största multisportanläggning, i Kvibergs Park i Göteborg.

– Målsättningen är att arenan ska bli en mötesplats, såväl för göteborgare som för aktiva från resten av landet, oavsett om du är motionär eller elit. Arenan är unik i sitt slag med det breda aktivitetsutbudet kombinerat med levande förenings- och näringsliv med inriktning på idrott och rekreation, säger Ulrika Sandford, marknadsansvarig Göteborgs Nya Arena.

På sju våningar och totalt 45 300 kvadratmeter kommer besökarna att erbjudas allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. På arenan kommer det även att finnas idrottsgymnasium, grundskola, konferensanläggning och hotell.

PS vann pitchen och har fått i uppdrag att inviga arenan som öppnar i sommar, samt ansvara för marknadsföringen inför öppningen.

– Vi är mycket stolta över uppdraget. Arenan är ännu inte helt etablerad i göteborgarnas medvetande, vilket gör att invigningen och kommunikationen inför blir viktig för att sätta arenan på kartan, säger Malin Gunnäng, kundansvarig på PS Communication.

De senaste veckorna har bussreklam rullat i Göteborg för att marknadsföra arenan och löpande kommunikation är planerad under våren och sommaren.

Invigningen av Göteborgs Nya Arena äger rum 5 september och kommer ge besökarna möjlighet att pröva många av de aktiviteter som kommer att vara tillgängliga på arenan.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.