Puls revolutionerar snöskoterturismen med lanseringen av elsnöskoterturer - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Puls revolutionerar snöskoterturismen med lanseringen av elsnöskoterturer

Puls revolutionerar snöskoterturismen med lanseringen av elsnöskoterturer

Hållbarhet & Miljö Puls tar ett stort steg mot en mer hållbar snöskoterturism genom lanseringen av elsnöskoterturer på Bruksvallarna Game Fair 4-5 augusti. Som en av några få nordiska skotersafarioperatörer utvalda av BRP koncernen kommer Puls att utvärdera samt utveckla den banbrytande elsnöskotern Lynx Adventure Electric under de kommande två åren.

2 augusti 2023, uppdaterad: 7 februari 2024

Den teknologiska utvecklingen har öppnat upp nya möjligheter för Puls att erbjuda sina kunder en unik och hållbar upplevelse. Elsnöskoterturerna kommer att erbjudas på två populära destinationer för vinteraktiviteter, Tänndalen i Funäsfjällen samt Åre. Genom att använda elektrisk kraft istället för fossila bränslen kan vi minska vår påverkan på miljön samtidigt som vi bibehåller samma professionella servicenivå och spännande upplevelser som Puls är känt för.

Under flera år har vi följt utvecklingen av elsnöskotrar från olika producenter. Därför är vi mycket stolta över att vara bland de första som introducerar elsnöskoterturer från Lynx i Skandinavien, säger VD:n för Puls, Christer Wagnås. Vi har valt att samarbeta med BRP och investerar i produkten Lynx Adventure Electric eftersom vi delar samma ambition att främja hållbara alternativ inom snöskoterturismen. Idag har vi 60 bensindrivna 4-takts snöskotrar i vår verksamhet och vår ambition är att ersätta 75% av dessa snöskotrar med elsnöskotrar inom en 5 års period. Vi är övertygade om att dessa elsnöskoterturer kommer att erbjuda våra kunder en förhöjd och unik upplevelse samtidigt som vi gör vårt yttersta för att skydda och bevara vår känsliga natur.

Med den ökande efterfrågan på miljövänlig turism ser Puls en stor potential för elsnöskoterturer. Företaget är övertygat om att denna innovation kommer att vara ett dragplåster för både privatpersoner och företag som vill kombinera spänning och äventyr med ett hållbart resande.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.