Quality Hotel Friends utses till «International Quality Hotel of the Year» - | Konferensvärlden
Quality Hotel Friends
Quality Hotel Friends utsett till «International Hotel of the Year»
Quality Hotel Friends
Quality Hotel Friends
Mötesnytt > Quality Hotel Friends utses till «International Quality Hotel of the Year»

Quality Hotel Friends utses till «International Quality Hotel of the Year»

Prisbelönta Quality Hotel Friends i Arenastaden i Solna har tilldelats utmärkelse som världens bästa Quality Hotel av Choice Hotels International. Hotellet tog hem denna prestigefyllda utmärkelse före 1 700 andra Quality Hotel runtom i världen.

18 maj 2016, uppdaterad: 18 maj 2016

Quality Hotel Friends, med sina 400 dubbelrum, erbjuder logi och lokaler i en unik evenemangsmiljö i Arenastaden, Solna norr om Stockholm, granne med Mall of Scandinavia och nationalarenan Friends Arena. Kombinationen av hotellets läge och dess stora eventsalar, konferensrum, vinnande arkitektur och nordisk inredningsstil, gör att Quality Hotel Friends framstår som ett av Stockholms mest eftertraktade hotell.

- Det är fantastiskt roligt att ett av våra hotell i Stockholm kan hävda sig i den hårda internationella konkurrensen. Quality Hotel Friends är ett av våra nyare hotell med stor personlighet och mycket själ. Detta är ett hotell som förtjänar uppmärksamhet långt utanför Sveriges gränser, säger Torgeir Silseth, koncernchef för Nordic Choice Hotels som driver hotellkedjan Quality Hotel.

Hotellets målsättning är att bli Arenastadens vardagsrum. Ett vardagsrum där du som reser till Arenastaden vilar upp dig efter en shoppingrunda i Mall of Scandinavia eller laddar inför konserten på Friends Arena. På Quality Hotel Friends kan du njuta av en härlig frukostbuffé i restaurangen In Between, ta en after work i lobbybaren Bar X och avsluta dagen med en middag i Brasserie X med magisk utsikt från 25:e våningen.

- Vår strategi har från dag ett varit att leverera en kvalitetsprodukt. Tack vare våra fantastiska medarbetare har vi haft möjlighet att leverera en produkt som infriar våra gästers förväntningar. Denna utmärkelse ger oss motivation och inspiration att inte ge upp och fortsätta vårt arbete. Det är våra medarbetare, som gör ett fantastiskt arbete varje dag, som utgör nyckeln till vår framgång. Jag är otroligt stolt och glad över att vara en del av detta team, säger Björn Callin, hotelldirektör för Quality Hotel Friends.

Quality Hotel™ är en del av Nordic Choice Hotels.

Läs mer om Quality Hotel Friends och få kostnadsfri hjälp att boka din nästa konferens eller event på anläggningen via Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.