Sabis Sveriges fjärde bästa arbetsgivare 2017 - | Konferensvärlden
Foto: Daniel Roos
Sabis vVd Madeleine Brehmer och Vd Caroline Cederblad.
Mötesnytt > Sabis Sveriges fjärde bästa arbetsgivare 2017

Sabis Sveriges fjärde bästa arbetsgivare 2017

Prisbelönta Stockholmsbaserade Sabis är Sveriges fjärde bästa arbetsgivare, enligt Universums årliga undersökning ”Sveriges bästa arbetsgivare”. I undersökningen bedömer medarbetarna sin nuvarande arbetsgivareutifrån de tre faktorerna intern identitet, nöjdhet och lojalitet. Det är första gången Sabis deltar i undersökningen, där 200 företag i hela landet deltog i kategorin ”Stora företag” med över 600 medarbetare. Sabis är det enda företaget från restaurang, hotell eller dagligvaror som placerar sig på topp-50-listan i undersökningen.

15 december 2017,

Sabis är verksamma inom tre affärsområden – butik, restaurang och hotell & möten. Familjeföretaget har cirka 750 medarbetare och arbetar efter visionen att skapa Stockholms bästa kundupplevelser inom mat och möten.

– Vi är otroligt glada och stolta över en fjärdeplats i ”Sveriges bästa arbetsgivare”! Det är ett kvitto på att vi kommit långt i arbetet med våra värderingar och vår arbetsmiljö, säger Caroline Cederblad, VD på Sabis.

– Grunden till ett trovärdigt Employer Brand ligger i att man har en stark och tydlig kultur som medarbetarna lever. Genom att skapa en bra miljö för medarbetarna ges arbetsgivaren möjlighet att behålla och attrahera rätt talanger, vilket i förlängningen bygger ett starkt och trovärdigt arbetsgivarvarumärke.” säger Claes Peyron, Managing Director Nordics, Universum.

– Det som genomsyrar vår kultur på Sabis är glädje! Det går som en röd tråd i allt vi gör, från vårt kundlöfte till vårt arbetsmiljöarbete, säger Ingalill Szabela, HR-chef på Sabis. Vi har under senare år fått väldigt höga betyg i våra medarbetarundersökningar, men att få en benchmark som Universum gör oss väldigt stolta och taggade att fortsätta vårt arbete! fortsätter Ingalill.

Se hela listan här

Läs mer om Sabis mötesplatser FågelbroHus, Smådalarö Gård, Krusenberg Herrgård, NäringslivetsHus och Wenner.Gren Center på Konferensguiden.seSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.