Sara Johansson på Scandic Ferrum utsedd till ”Årets Unga Chef” 2015 på Chefgalan - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Sara Johansson på Scandic Ferrum utsedd till ”Årets Unga Chef” 2015 på Chefgalan

Sara Johansson på Scandic Ferrum utsedd till ”Årets Unga Chef” 2015 på Chefgalan

Prisbelönta Igår delades priset ut som ”Årets Unga Chef” på Chefgalan i Stockholm, ett pris som ges ut av tidningen Chef. Sara Johansson, 29 år och hotelldirektör på Scandic Ferrum i Kiruna, tog hem det prestigefulla priset.

19 mars 2015, uppdaterad: 1 juni 2015

Det är Stockholms Stad som står bakom utmärkelsen och motiveringen för Sara Johansson lyder:

“Genom outtröttligt engagemang och rak kommunikation har hon motiverat sina medarbetare till ökat kundfokus och ansvarstagande. Hon har tillsammans med sina medarbetare lyckats skapa en prestationskultur där varje medarbetare ser sitt bidrag till helheten.”

- Det känns ju såklart jätteroligt att få detta pris. Jag var redan glad och väldigt stolt som nominerad så det här blir dubbel glädje. Det känns väldigt bra att gott ledarskap bland unga blir uppmärksammat och jag är oerhört ödmjuk inför att fortsätta leva upp till det goda omdömet, säger Sara Johansson.
 
- Vi är inte det minsta förvånade över att det är Sara som vinner denna utmärkelse. Sara är en väldigt bra ambassadör för Scandics värderingar och för vår ledarskapsfilosofi. Vi arbetar givetvis intensivt med att attrahera och träna de bästa ledarna i branschen, för att genom deras ledarskap nå våra framtida mål, vilket Sara nu är ett utmärkt bevis på, säger Henrik Dider, HR-chef på Scandic.

Syftet med priset ”Årets Ung Chef” är att belöna en ung chef som i sitt ledarskap inspirerar medarbetarna till nytänkande och utveckling och ansvar för sitt eget lärande.

Sara Johansson är 29 år gammal och började på Scandic 2009, först som Receptionschef/Revenue Manager för två hotell i Umeå och 2011 kunde hon fokusera helhjärtat på Revenue management för utvalda Scandichotell i norra Sverige. Hon har även handplockats till Scandics egna talangprogram. Innan Sara tillträdde tjänsten som Hotelldirektör på Scandic Ferrum, arbetade hon som Hotellchef på Scandic i Umeå.

Taggar/Etiketter
Prisbelönta  Scandic Hotels  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.