SAS och Grand Hôtel Stockholm i nytt samarbete - | Konferensvärlden
Mötesnytt > SAS och Grand Hôtel Stockholm i nytt samarbete

SAS och Grand Hôtel Stockholm i nytt samarbete

Mötestrender SAS och Grand Hôtel Stockholm inleder ett samarbete där EuroBonus-medlemmar får möjlighet att tjäna EuroBonus-poäng och få skräddarsydda erbjudanden på både boende och upplevelser på Grand Hôtel.

12 juni 2015, uppdaterad: 12 juni 2015

SAS EuroBonus är ett av Nordens största lojalitetsprogram där medlemmarna kan tjäna poäng på köp av allt från flygresor, hotell och hyrbilar till banktjänster och matinköp. Nya partners tillkommer löpande och idag offentliggör SAS samarbetet med Grand Hôtel i Stockholm. Grand Hôtel är ett av Skandinaviens ledande femstjärniga hotell och det enda hotellet i Sverige som är med i ”The Leading Hotels of the World”.

– Jag är mycket glad att kunna erbjuda våra EuroBonus-medlemmar förmåner på Grand Hôtel. SAS EuroBonus har utvecklats från ett flygbonusprogram till att nu vara ett brett lojalitetsprogram, säger Nils Lindhe, chef för SAS EuroBonus.

EuroBonus-medlemmar kommer att tjäna 700 poäng för varje övernattning och som Diamond-medlem tjänar kunderna en EuroBonus-poäng för varje spenderad krona på hotellet. Diamond-medlemmar får även 15% rabatt vid onlinebokning, möjlighet till uppgradering och gratis frukost i hotellrestaurangen. I höst kommer det även vara möjligt att betala med EuroBonus-poäng när man bor på Grand Hôtel.

– Vi på Grand Hôtel är väldigt förväntansfulla inför samarbetet med SAS EuroBonus. Vi ser fram emot att kunna erbjuda medlemmarna en oförglömlig ”Grand Experience”, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.

Samarbetet startar 15 juni.

Taggar/Etiketter
Grand Hôtel  Samarbeten  SAS  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.