Scandic listar sina bästa uteserveringar och takterrasser - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Scandic listar sina bästa uteserveringar och takterrasser

Scandic listar sina bästa uteserveringar och takterrasser

Efter fem Nu är våren äntligen här på riktigt! Vi närmar oss maj med stormsteg och snart slår dörrarna upp till Scandics uteserveringar och takterrasser. För att hjälpa dig hitta rätt i djungeln har vi valt att lista våra absolut skönaste ställen att hänga på i vår och sommar. Vi sammanfattar dem såhär; Great food, Great cocktails, Great feeling och Great locations!

22 april 2015, uppdaterad: 29 maj 2015

Scandic Hasselbackens terrass
Hazeliusbacken 20, 100 55 Stockholm
Den 15 maj öppnar Hasselbacken sin nya terrass som erbjuder både god mat, barhäng och musik men även aktiviteter i trädgården med krocket, boule och schack. Passar såväl familjen som paret eller kompisgänget. Även fyrbenta vänner är välkomna till hundbaren där de kan sällskapa kring vattenskålarna.

Scandic Anglais takterrass 
Humlegårdsgatan 23, 102 44 Stockholm

Den 8 maj är det äntligen dags för terrassen på Scandic Anglais att öppna upp för i år. Stureplans dolda takbar gömmer sig på sjunde våningen och blir under sommarmånaderna ett av stans bästa barhäng med DJ:s och utsikt över takåsar och Humlegården. 

Scandic Park uteservering
Karlavägen 43, 114 31 Stockholm
Den 13 maj öppnar återigen oasen invid vackra Humlegården, detta år med mottot Save Water - Drink Bubbles. Kom till Scandic Park och njut av ett glas champagne och välj något ur vår meny som består av svenska klassiker. Perfekt efter en varm shopping dag, lek i Humlan eller helt enkelt för att man vill njuta av lugnet ett stenkast från Stureplan.

Scandic Grand Central uteservering
Kungsgatan 70, 111 20 Stockholm
Little Italy är den nya uteserveringen på Scandic Grand Centrals innergård som för tankarna till varma Italien. Med italienska klassiker på menyn och gamla italienska filmer som underhållning är det här ett ställe man bara inte får missa! Little Italy öppnar i början av maj och har öppet måndag – lördag 16.00–22.00.

Scandic Sjöfart takterrass
Katarinavägen 26, 104 65 Stockholm
Här spelar heta DJ's fredag-lördag under svajande palmer och med stans bästa utsikt över Djurgården och Saltsjön i bakgrunden. Drinkarna som serveras är inspirerade från Söderhavets Tikikultur och detta är ett av Södermalms hetaste vattenhål. Öppnar 14 maj.

Scandic Foresta
Herserudsvägen 22, 181 34 Lidingö
9 Maj öppnar Lidingös pärla Scandic Foresta sin nya uteservering med underbar utsikt över Saltsjön. Njut av läskande drinkar och frestande rätter från vår Grill och Rotisseri. Känn in lugnet och njut av havsbrisen - endast 7 min från Stureplan.

Taggar/Etiketter
Mat & dryck  Scandic Hotels  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.