Spa för alla sinnen på Rusthållargården - | Konferensvärlden
Rusthållargården
Foto: Michael Törnkvist, NorthWorks
Rusthållargården
Foto: Michael Törnkvist, NorthWorks
Rusthållargården
Foto: Michael Törnkvist, NorthWorks
Mötesnytt > Spa för alla sinnen på Rusthållargården

Spa för alla sinnen på Rusthållargården

Hälsa & Spa Vid foten av Kullaberg och med en fantastisk utsikt över Skälderviken ligger Rusthållargården i det lilla fiskeläget, Arild. Så snart du rundat kröken ner mot byn slås du inte bara av dess skönhet utan även en harmonisk känsla av lugn och ro. ”En bättre plats för välbefinnande och avkoppling kan man inte tänka sig”, säger platschefen Madeleine Svanberg.

30 oktober 2018, uppdaterad: 8 november 2018

”Man ska inte behöva åka långt för att komma bort. Det viktigaste är ju vart du kommer”, fortsätter hon och menar att idag behöver vi tillgängliga möjligheter till avkoppling och återhämtning. Vi vill vara ett alternativ för både den lokala- såväl som långväga gästen. Rusthållargården har framgångsrikt bedrivit hotell- och restaurangverksamhet sedan 1904 och av samma familj i fem generationer. Eva och hennes dotter Bianca är måna om att behålla den familjära känslan i verksamheten. ”Vi är och ska vara personliga, hos oss är du inte en i mängden utan vi tar hand om våra gäster med hjärtat” säger Eva.

Ny spa-avdelning

När nu Rusthållargården utökar verksamheten med en helt ny spa-avdelning görs det med samma känsla som resten av verksamheten - personligt, genuint och äkta. Vi vill inkludera naturen som en del i vårt spakoncept. Våra gäster kan om de önskar promenera ner till havet och plocka sin egen tång till spaupplevelsen. ”En naturlig sparitual för både kropp och själ” menar Madeleine. Ulrika Nylund från Simply Spa Innovation har tagit fram konceptet för Rusthållargårdens nya spaverksamhet. Hon tror mycket på det enkla och rena i naturens egna råvaror. ”Det är inspirerande att jobba när förutsättningarna finns så självklart” säger hon.

I december kommer en exklusiv spalounge, ritad av välkända Linghoff Arkitektur, med olika miljöer för avkoppling samt en avdelning för Rusthållargårdens signaturbehandling att stå färdig. Tillsammans med omklädningsrum, fyra behandlingsrum och en spasvit med bastu och badkar samt ett rum för yoga och mindfullness blir detta ett stort tillskott för verksamheten. Nu kan vi erbjuda en helhet för såväl våra privata gäster som konferensgrupper, säger Madeleine. Detta ger oss en möjlighet att utöka säsongerna och ta emot en bredare målgrupp, menar hon vidare. Sedan är det inte minst en positiv utveckling för kommunen. Denna typ av hotellverksamhet erbjuder ingen annan i närområdet. Det känns fantastiskt kul att vår verksamhet växer och att vi kan skapa fler arbetstillfällen för orten, säger hon.

En helhetsupplevelse för alla sinnen

Satsningen är en del i ett större projekt som sträcker sig några år framåt. Målet är att på sikt även bygga en utemiljö med pooler och bastu samt olika träningsmöjligheter. ”Vi satsar på detta för att vi tror på det vi gör”, säger Bianca Malmgren. ”Det är viktigt för oss att tänka framåt och att utveckla verksamheten i rätt riktning”. Vi vill ha en genomtänkt produkt och det är viktigt att allt hänger ihop. Detta ger en helhetsupplevelse för alla sinnen, som gästen tar med sig hem och lever på länge, säger Madeleine.

Läs mer om Hotel Rusthållargården på Konferensguiden.se och boka nästa konferens med spa-aktivitet här.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.