Therese Mårtensson blir hotellchef på nya livsstilshotellet At Six - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Therese Mårtensson blir hotellchef på nya livsstilshotellet At Six

Therese Mårtensson blir hotellchef på nya livsstilshotellet At Six

Therese Mårtensson blir hotellchef på At Six - Petter Stordalens storsatsning på Brunkebergstorg som öppnar mars 2017. Therese inledde sin karriär inom hotellbranschen som sjuttonåring med en praktikplats på Quality Hotel Globe. Sedan dess har det gått spikrakt uppåt. Nu kommer hon senast från en tjänst som hotellchef på Clarion Amaranten på Kungsholmen, där hon under det senaste året projektlett en omfattande renovering.

3 maj 2016, uppdaterad: 3 maj 2016

Foto: At Six

Inna hotellchefsjobbet på Clarion Amaranten var Therese en del av det framgångsrika teamet som öppnade prisbelönta Clarion Hotel Arlanda. En erfarenhet hon delat med sig av som coach till pre-openingteamen på Clarion Hotel Edge och Clarion Hotel Energy.

Hotellchef på At Six

På At Six får hon det operativa ansvaret för hotelldelens 343 rum och sviter, med en styrka på ett hundratal medarbetare. Och det är uppdraget att skapa kultur, team och en tydlig målbild från början som driver Therese.

- Jag ser mig själv som passionerad och målinriktad ledare, berättar Therese. Genom ett stort positivt engagemang försöker jag att alltid inspirera mina medarbetare och visa att allt är möjligt.

2013 vann Therese utmärkelsen Clarion Department Manager of the Year. Motiveringen löd bla.: ”Therese Mårtensson är en tydlig ledare som kan inspirera och delegera för att få sina medarbetare att utvecklas och ta ansvar. Hon har hög genomförandekraft och arbetar alltid med rätt person på rätt plats.”

Fakta om At Six

At Six rymmer:
- 343 hotellrum, varav tre nybyggda penthousevåningar och ett 40-tal små och stora sviter
- Flertalet restauranger och barer, inklusive Nordens ledande takkrog
- Gym & wellness
- 2000 m2 event- och mötesarena

At Six drivs av Petter Stordalens hotellgrupp Nordic Hotels & Resorts, tillsammans med bl.a. The Thief Oslo, Copperhill Åre, Yasuragi Hasseludden och Skt Petri Köpenhamn. Granne med At Six byggs även ett kreativt, lekfullt och citysmart livsstilshotell, där rummen är något mindre och de sociala ytorna stora och livliga. Hotellen och restaurangerna är en del av Urban Escape Stockholm som växer fram i kvarteret mellan Hamngatan, Regeringsgatan och Brunkebergstorg. 5 fastigheter, 4 gator och 2 torg med kontor, hotell, handel, restauranger, mötesplatser och servicetjänster.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.