Trycket på Guldäggsgalan är större än någonsin - | Konferensvärlden
Guldägget 2015
Rosh
Guldägget 2015
Petter
Guldägget 2014
Mötesnytt > Trycket på Guldäggsgalan är större än någonsin

Trycket på Guldäggsgalan är större än någonsin

Event Guldäggsgalan 2015 blir den 54:e i ordningen och hålls på Stockholm Waterfront Congress Center den 29 april. Biljetterna till årets Guldäggsgala sålde slut i måndags och många står på kö för en biljett.

22 april 2015, uppdaterad: 29 maj 2015

Guldägget är Sveriges äldsta och största kommunikationstävling. Den startade 1961 och har sedan dess vuxit och blivit en allt bredare tävling som nu täcker in det mesta som kan kallas kommunikation. Syfte är att höja den kreativa standarden och därmed föra svensk kommunikation framåt.

- Vi har aldrig sett denna efterfrågan för galabiljetterna tidigare, de brukar ta slut men inte så här tidigt. Dessutom har vi inte varit så här många middagsgäster sen 50-årsjubileet, säger Maja Siösteen, projektledare på Guldägget.

Det finns fortfarande biljetter kvar till Guldäggsgalans efterfest. 

- Vi ser såklart även att efterfestbiljetterna är populära men än finns det några biljetter kvar för partyglada gäster, säger Maja Siösteen.

Clear Channel, Guldäggets sponsor för kategori utomhus, har valt att bjuda gästerna på ett liveuppträdande, likt i fjol. I år är det ingen mindre än nya stjärnskottet Rosh som uppträder tillsammans med hip-hop legenden Petter.

- Vi valde i år att koppla dessa artister med vårt varumärke för att visa att vi både kan vara mogna, traditionella samt moderna och nya, säger Karin Kilger, brand manager på Clear Channel. 

Dessutom står dj-crewet Sugarcane bakom skivspelarna, som tidigare har spelat på t.ex. Kulturfestivalen, Stockholms Filmfestival och F12.  

Under kvällen delas det ut Guldägg i kategorierna Alternativa Media, Design, Digitalt, Direkt, Event, Film, Hantverk, Integrerat, Mobilt, PR, Radio, Onlinefilm, Tidningsannonsering och Utomhus. Dessutom delas det ut specialpriser i Guldskrift, Platinaägget, Kycklingstipendiet och Titanpriset.

Taggar/Etiketter
Evenemang  


Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.