Underjordiskt spa mitt i Göteborg - | Konferensvärlden
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Spa i underjordisk miljö.
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Fusion yoga.
Radisson Blu Scandinavia Hotel
Valv i Kasematten.
Mötesnytt > Underjordiskt spa mitt i Göteborg

Underjordiskt spa mitt i Göteborg

Hälsa & Spa Denna månad slog Hagabadet upp dörrarna för sin tredje anläggning i Göteborg. Det är ett samarbete med Radisson Blu Scandinavia Hotel alldeles vid Drottningtorget. Den nya spa & yogastudion får det passande namnet Hagabadet Drottningtorget med huvudentré från Östra Larmgatan.

9 april 2018,

I lokalen i källaren på Radisson Blu Scandinavia Hotel är historien närvarande. Spår av den gamla stadsmuren bildar fond i det stora spa-rummet och en kasematt, med granit från urtiden, finns bevarad.

En egen hemlig värld

- Inspirationen kommer från det underjordiska 1600-talsbadet - känslan som uppstår där av att komma in i en värld, varm och lite hemlig, där tiden står stilla” berättar Victor Alm arkitekt på New Order som fick uppdraget att förverkliga konceptet. Lek med perspektiv, siktlinjer, speglar och ljusillusioner, halvgenomsiktliga lager och valv på valv skapar mystik i lokalen. Redan i receptionen får besökaren en aning av vad som väntar. Tysta rörelser bakom rasterväggarna, en glimt av ljusreflektioner från vatten genom en öppning, avslutar Victor.

Gäster från hela världen

Göteborgska Lindholmens Bygg har arbetat med renoveringen i källaren på hotellet för att skapa en helt unik miljö i den gamla Kasematten. Nu är det alltså dags att välkomna gästerna och Lena Pernervik platschef på Hagabadet Drottningtorget är nöjd med öppningen.

- Det känns som göteborgarna är nyfikna på att få kika in. Då vi utöver spa har ett brett utbud av yogaklasser blir det en skön mix av människor. Det är extra kul att flytta in i ett stort hotell med gäster från hela världen, säger Lena Pernervik.

Stor satsning och investering

- Vi är glada att Hagabadet vill förvalta hotellets historiska lokaler. Den stora investering och satsning vi gör känns helt rätt i tiden för oss.” säger Jessica Rivle hotelldirektör på Radisson Blu Scandinavia. Hagabadet är öppet för alla och tillsammans med övernattning på hotellet blir det en helhetsupplevelse mitt i stan. Fri yoga och träning för alla som bor hos oss och en extra bonus för svitgäster i form av fri spaentré. Allt detta tillsammans med två starka varumärken som Hagabadet och Radisson Blu gör oss ännu mer attraktiva, avslutar Jessica.

Arkitekt: New Order Arkitektur
Entreprenör: Lindholmens Bygg 
Inredare: W8 Hotel Design GroupSe alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.