Vann utvecklar spa-avdelningen - | Konferensvärlden
Foto: Mattias Holmgren
Mötesnytt > Vann utvecklar spa-avdelningen

Vann utvecklar spa-avdelningen

Hälsa & Spa Vann Spa Hotell Konferens fyller 10 år i år, 2019, och lanserar flera nya spa-upplevelser när jubileumsåret inleds. "Vi vill ge både nya och trogna besökare nya upplevelser när de besöker Vann. Samtidigt ger det möjlighet att ta emot fler besökare samtidigt i vårt spa", säger Susanne Åhlund, vd på Vann Spa Hotell Konferens.

7 januari 2019, uppdaterad: 7 januari 2019

Bland nyheterna i spa-avdelningen finns två nya tvagningsstationer, fyra fotbad och en helt ny upplevelsedusch.  

– Rainmoon är en takdusch från Dornbracht som ger besökarna flera olika avslappnande upplevelser av vatten. Vi introducerar även nya duschmunstycken som gör att våra gäster själva kan genomföra vattenbehandlingar och Kneipp-terapi i spaet. En annan nyhet är att spaet 2019 också får ett stilla rum för vila och avkoppling.

Även restaurangen på Vann förändras under året för att ge såväl privat- som konferensgäster en mer genuin restaurangupplevelse under vistelsen på hotellet.

– Vi har lyssnat på våra gäster och gör vissa förändringar och anpassningar i matsalen för att göra den lite mysigare och kännas som en varm och personlig restaurang. Mer fast möblemang skapar möjlighet även för mindre grupper att sitta mer privat och avskilt. Maten kännetecknas precis som tidigare av närproducerade råvaror som varierar efter säsong.

Under jubileumsåret påbörjas även en omfattande uppfräschning av hotellrummen på Vann, där cirka 40 rum per år under de kommande tre åren uppgraderas till modern hotellstandard.

– Det känns bra att redan nu veta att samtliga 156 rum på Vann om tre år är ombyggda och håller hög komfortnivå. Det är en viktig del i vår ambition att erbjuda våra gäster en avkopplande och minnesvärd upplevelse oavsett vilken tid på året man besöker oss, säger Susanne Åhlund.

Under jubileumsåret 2019 lanserar Vann Spa Hotell Konferens ett nytt attraktivt erbjudande varje månad – allt från rabatterade behandlingar i spa-avdelningen till skräddarsydda utomhusaktiviteter och prissänkta boendepaket.

Läs mer om vår partner Vann Spa Hotell Konferens på Konferensguiden.se och boka er nästa konferens här. Vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.