Varbergs Kurort byggs om och byter namn till Varbergs Kusthotell - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Varbergs Kurort byggs om och byter namn till Varbergs Kusthotell

Varbergs Kurort byggs om och byter namn till Varbergs Kusthotell

Hotell Varbergs Kurort, ett klassiskt spa och hotell, bygger om och byter namn till Varbergs Kusthotell. Namnbytet görs för att markera de femtiotvå stegen till havet och hotellets unika Thalassospa med saltvatten. Förvandlingen märks även tydligt i den nya trivsamma bistron som bjuder in till gemenskap, fler träningsmöjligheter och känslan av att man gärna kommer tillbaka för att koppla av och hämta ny energi.

3 november 2015,

Varbergs Kusthotell har varit en plats för välbefinnande sedan det tidiga 1900-talet. Man har tilldelats utmärkelser som Sveriges bästa kurort och även Europas bästa spa. Nu uppmärksammas man också för sitt Thalassospa. Man har blivit internationellt licensierat och är numera en del av en exklusiv skara spa-anläggningar i världen som har det salta vattnet som ett genomgående tema. Till exempel på Bora Bora, Bali och Sardinien. Varbergs Kusthotell är en plats där man kan hämta energi med Kattegatts tångruskor och salta vatten som viktiga ingredienser. De bidrar med välgörande mineraler och harmoni. 

Det är också kärlekskryddad mat gärna tillagad med lokala råvaror, en rad olika träningsformer, ett uppdaterat hotell och en balanserad upplevelse för dina sinnen med de kära, sina vänner eller medarbetare. För att förtydliga närheten och kärleken till havet byter man också namn till Varbergs Kusthotell.

Stora förändringar, men sanden spolas fortfarande ut i havet, följer med in igen med vågorna, strandgräset vissnar, kommer tillbaka vår efter vår, solen går upp inåt landet, sänker sig i havets horisont, i stiltje och storm.

Varbergs Kusthotell ingår i den Danska hotellkoncernen Comwell som är Danmarks starkaste varumärke inom konferens. Förutom Varbergs Kusthotell och Aspenäs Herrgård, finns 16 systerhotell i Damnark.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.