Wisby Strand ingår samarbete med Tott Hotels - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Wisby Strand ingår samarbete med Tott Hotels

Wisby Strand ingår samarbete med Tott Hotels

Stora möten Tott Hotels välkomnar en ny konferensanläggning till familjen. Wisby Strand Congress & Event Gotland är en konferensanläggning i Visby som drivs av NT Management.

28 juni 2018, uppdaterad: 28 juni 2018

Kongresshallen som invigdes 2007 har plats för 1 000 personer ligger vackert belägen mellan Almedalen och södra delen av Strandpromenaden. Där finns även flera konferenslokaler och en utställningsyta på 1 200 kvm. Anläggningen kommer att fortsätta att drivas av NT Management, Tott Hotels kommer att hjälpa till med införsäljning av grupper och konferenser.
 
- Det känns väldigt bra att kunna komplettera våra två hotell i Visby med en konferensanläggning av den här kalibern. Vi ser en hög efterfrågan på möten och konferenser till Gotland och med det här samarbetet kan vi erbjuda våra kunder en bekväm helhetslösning och anläggningarna hjälper varandra, säger Stefan Liljestrand, vd Tott Hotels.
 
- Vårt huvudfokus är att sälja in stora möten på Wisby Strand året runt och det fortsätter nu med ökat tryck i och med samarbetet med Tott Hotels. Stockholm/Mälardalen är ett mycket viktigt upptagningsområde för oss och vi har stora förväntningar på vårt samarbete, säger Johan Lindvall, vd på Wisby Strand.Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-459 24 00

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

Teatergatan 19, 411 35 Göteborg

E-post: info@compro.se

www.compro.se


Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Lindau artist & talare | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.