Ystad Saltsjöbad utsedd till Sveriges bästa mötesanläggning - | Konferensvärlden
Mötesnytt > Ystad Saltsjöbad utsedd till Sveriges bästa mötesanläggning

Ystad Saltsjöbad utsedd till Sveriges bästa mötesanläggning

Prisbelönta I år är det första året som priset Bästa mötesanläggning delas ut av Business Travel Award – Customers Choice 2015, instiftat av SBTA och Regegeometri. Prisutdelningen hölls igår, tisdagen den 10 februari, på Courtyard by Marriott i Stockholm där vinnaren Ystad Saltsjöbad presenterades.

11 februari 2015, uppdaterad: 2 juni 2015

Business Travel Awards – Customers Choice 2015 delas ut i 10 olika kategorier, där Bästa Mötesanläggning är en av dem. De största konferensköparna valde ut åtta hotell till kategorin, varefter tre slutligen gjorde upp om titeln Sveriges bästa mötesanläggning; Arken Hotel & Art Garden Spa, Djurönäset Hotell & Konferens samt Ystad Saltsjöbad som tog hem vinsten i kategorin.

Motiveringen till priset är att Ystad Saltsjöbad alltid, vare sig det gäller ett möte för 10 eller 300 personer, sätter konferensdeltagarna främst. Ystad Saltsjöbad har ett brett utbud av konferens- och möteserbjudande, håller en mycket hög kvalitet på både mat, möteslokaler nära havet och säsongsrelaterade kringaktiviteter.

– Eftersom kategorin Sveriges bästa mötesanläggningar är ny för i år är vi otroligt stolta över att vara de första som får ta emot priset och på så sätt sätta ribban för framtida prisutdelningar. Priset är också ett kvitto på att våra tydliga satsningar på möten och konferens gett resultat och att våra gäster uppskattar det vi har att erbjuda, menar Anders Nilsson, VD på Ystad Saltsjöbad.

 Se alla inom temat här

Senaste i Mötesnytt


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.