Anna Spjuth blir ny chef för Comfort Hotel-kedjan - | Konferensvärlden
Nyheter > Anna Spjuth blir ny chef för Comfort Hotel-kedjan

Anna Spjuth blir ny chef för Comfort Hotel-kedjan

På nya platser Anna Spjuth tar över ledningen för den nordiska hotellkedjan Comfort Hotel. Anna kommer direkt från uppdraget att bygga upp den nya hotellverksamheten At Six och Hobo på Brunkebergstorg i Stockholm.

9 maj 2016,

Foto: Magnus Skoglöf

- Med Anna får Comfort Hotel en fantastisk kedjedirektör som bubblar av energi, mod och passion! Det som imponerar mest är hennes coachande ledarskap som innebär att hennes medarbetare glänser och uträttar stordåd. Jag är väldigt glad över att få Anna i ledningen för Comfort Hotel, säger Katalin Paldeak, Chief Operating Officer Nordic Choice Hotels.

Comfort Hotel - en hotellkedja under expansion

Comfort Hotel är en av Nordens största hotellkedjor med 33 hotell i Sverige, Norge, Danmark och Litauen. Kedjan är i en expansiv fas då nya hotell kommer in och befintliga renoveras. Planen är att växa kraftigt och därmed få möjlighet att erbjuda fler människor bra hotell med bra lägen till ett bra pris.

- Vi har en väldigt ambitiös plan för Comfort och det krävs någon utöver det vanliga för att axla en sådan utmaning. Anna är en kreativ, modig och innovativ ledare som genom åren bevisat att hon har en genomförandekraft som saknar motstycke. Jag ser oerhört mycket fram emot att se hur Comfort som hotellkedja kommer utvecklas de närmaste åren. Jag kan lova att det blir en fantastisk resa, säger Katalin Paldeak.

Lång erfarenhet från hotellbranschen

Anna Spjuth kommer närmast från VD-rollen för Nordic Hotels & Resorts storsatsning på Brunkebergstorg i centrala Stockholm där hon ansvarat för att ta projektet med två hotell och en imponerande takrestaurang från idé till verklighet.

- Under tiden som VD för etableringen och skapandet av koncernens två hotellsatsningar på Brunkebergstorg så har Anna varje dag imponerat med sin klokskap, sitt driv och sin härliga attityd. Det är med stor stolthet jag nu ser att en av mina stjärnor får ansvaret för en hel nordisk hotellkedja, säger Trond Bastiansen, Chief Operating Officer för Nordic Hotels & Resorts.

Anna har lång erfarenhet från hotellbranschen med bland annat chefspositioner på Hilton, Scandic och inte minst Yasuragi Hasseludden. Erfarenheter som kommer komma väl till pass i nya rollen på Comfort Hotel som enbart 2016 har tre hotellöppningar att se fram emot med bland annat nya Comfort Hotel Göteborg, Comfort Hotel Norrköping och Comfort Hotel Karl Johan i Oslo.

- Jag lovar att vi kommer ha gasen i botten för att skapa de mest urbana, moderna, lekfulla och informella hotellen i norden. Jag ser galet mycket fram emot att tillsammans med alla härliga medarbetare på hotellen få komma igång med det nya uppdraget, säger Anna Spjuth.

Anna Spjuth har redan tillträtt sin nya befattning.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.