Best Western tar över First Hotel Linköping - | Konferensvärlden
Nyheter > Best Western tar över First Hotel Linköping

Best Western tar över First Hotel Linköping

Hotell Vid årsskiftet går First Hotel Linköping över till Best Western och byter i samband med det namn till BEST WESTERN PLUS Priceless Hotel. Detta blir Best Westerns andra hotell i Linköping och 16:e PLUS hotell i Skandinavien.

15 september 2015,

Hotellet byggdes 1962 av Kungliga Automobilklubben för att erbjuda boende till kungligheter i området. 2013 investerade ägarna Bengt Pettersson och Stefan Carneteg 25 miljoner kronor i en totalrenovering av hotellet som nu har 132 moderna rum varav två Grandsviter och fyra juniorsviter. Med den höga standard hotellet håller kvalificerar det sig till att bli ett BEST WESTERN PLUS hotell, vilket kräver ett modernt hotell med ”det lilla extra”.

- Nu när vi lämnar First Hotels känns Best Western som ett naturligt val för oss, då vi sedan tidigare har hotell i kedjan, säger Bengt Pettersson, VD och ägare. En av de stora fördelarna med Best Western, fortsätter han, är att det är en global kedja och att vi därigenom kan få gäster från hela världen till Linköping. Alla hotell i kedjan har också samma förutsättningar och villkor eftersom de ägs privat och det är något som är viktigt för oss.

- Vi är stolta över att få in en så fin produkt som BEST WESTERN PLUS Priceless Hotel i vår portfölj, säger Johan Kukacka, VD, Best Western Scandinavia. Självklart är det smickrande när ett hotell väljer oss framför en annan kedja, fortsätter han.

Taggar/Etiketter
Best Western  Hotell  Samarbeten  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.