Best Western utökar ytterligare i Stockholmsområdet - | Konferensvärlden
Nyheter > Best Western utökar ytterligare i Stockholmsområdet

Best Western utökar ytterligare i Stockholmsområdet

Hotell Vid årsskiftet 2015/2016 förstärker Best Western sin position i Stockholm när Hotel Prince Philip i södra Stockholm blir medlem.

13 oktober 2015,

BEST WESTERN Hotel Prince Philip är ett modernt affärshotell, beläget i Skärholmen. Hotellet, inklusive de 208 rummen, ska nu uppgraderas för att bli ett Best Western PLUS hotell. Gästerna erbjuds fri tillgång till hotellets gym och relaxavdelning och kvällstid kan de avnjuta en middag i hotellets restaurang "Calle P". Hotellet erbjuder fri parkering samt ligger nära flera vandringsleder och joggingspår. På hotellet finns tio nyrenoverade konferensrum, där det största har plats för 100 personer. I hotellets konferenscafé har konferensgästerna fri tillgång till såväl kaffe/te, som små frestelser som popcorn och mjukglass.

Hotellet ligger granne med shoppingcentret SKHLM som har drygt 200 butiker samt mycket nära Kungens Kurva och världens största IKEA varuhus. Hotellet nås enkelt med bil; tio minuter från Stockholmsmässan och ca 15 min från centrala Stockholm med tunnelbana. Till Arlanda, 45 km från hotellet, tar det 50 minuter med bil.

- Efter att ha gjort en grundlig genomgång av olika samarbetspartners, är vi glada att vi valde Best Western. Best Western är ett starkt varumärke i Sverige och vi är övertygade om att när vi nu blir ett Best Western hotell kommer det att ge oss nya gäster samtidigt som vi får tillgång till bra system, säger Helge Krogsbøl, Vice President, Director Operations Scandinavia Pandox AB.

- Vi är väldigt glada över att Pandox väljer ett av Best Westerns varumärken för Hotel Prince Philip säger Johan Kukacka, VD, Best Western Scandinavia. Hotel Prince Philip kommer att komplettera vårt utbud i Stockholmsområdet och det är glädjande att vi nu kan erbjuda våra gäster boende i denna del av Stockholm, fortsätter han.

Taggar/Etiketter
Best Western  Hotell  Konferens  Shopping  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.