Carlson Rezidor presenterar två nya Radisson Blu-hotell på Mauritius - | Konferensvärlden
Nyheter > Carlson Rezidor presenterar två nya Radisson Blu-hotell på Mauritius

Carlson Rezidor presenterar två nya Radisson Blu-hotell på Mauritius

Hotell Carlson Rezidor presenterar nu två nya Radisson Blu-hotell på Mauritius: Radisson Blu Azuri Resort & Spa (100 rum), inklusive Radisson Blu Azuri Residence & Suites (57 boenden), samt Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa (100 rum). Samtliga anläggningar är redan idag hotell, men kommer att omvandlas till Radisson Blu-hotell under det tredje kvartalet 2015. Fastigheterna ligger på den nordöstra kusten av Mauritius, en av Indiska oceanens vackraste och mest attraktiva semesterdestinationer.

9 juni 2015, uppdaterad: 9 juni 2015

- Vi är väldigt glada över att lägga till dessa fantastiska fastigheter till vår portfölj och att kunna ge våra framtida gäster på Mauritius den högklassiga service och standard som Radisson Blu är känt för, sade Wolfgang M. Neumann, President & CEO på Rezidor Hotel Group.

Christine Marot, VD på BlueLife Limited, kommenterade: ”BlueLife är stolta över samarbetet med Rezidor, och vi ser fram emot att sköta driften av hotellen. Våra tre anläggningar erbjuder unika upplevelser, med fantastiska omgivningar, femstjärniga faciliteter och en bemötande personal. Tillgången till Rezidors globala sälj- och marknadsresurser kommer att bli viktig för utvecklingen av de här anläggningarna, och vi tror att det här samarbetet kommer att ta hotellen till en högre nivå. Dessutom är Mauritius en exklusiv destination, och vårt team ser fram emot att växa tillsammans med Rezidor.”

- Mauritius är en plats i Indiska oceanen som inte får missas, och det är en av de mest strategiskt viktiga marknaderna för resorter. De här nya avtalen är ett viktigt steg mot att etablera oss och att ytterligare expandera vårt nätverk av exklusiva anläggningar i regionen. Vårt yttersta mål är att skapa mervärde för våra ägare och aktieägare, tillade Elie Younes, Executive Vice President och Chief Development Officer på Rezidor.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa med sitt Radisson Blu Azuri Residence & Suites ligger på stranden i staden Azuri, en av öns bästa badorter. Radisson Blu Azuri Resort & Spa öppnade i december 2013, har 100 rum och erbjuder en rad tjänster och aktiviteter – bland annat fyra restauranger och barer, två swimmingpooler, ett 300 kvadratmeter stort spa, en välutrustad fitnessavdelning, en klubblounge, en barnklubb och ett brett utbud av aktiviteter både på vatten och land (t.ex. snorkling, kajakpaddling, vindsurfing, segling, trampbåtar, glasbottenbåt, dykning, bergsklättring, djuphavsfiske, tennisbanor, klättringsanläggningar och fyrhjulingar). Dessutom har Radisson Blu Azuri Residence and Suites utformats för att ge gästerna femstjärnig service samt en rad fritids- och shoppingfaciliteter.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa öppnade i december 2012 och ligger på ett nära tre hektar stort område på östkusten. Anläggningen innefattar tre restauranger, ett spa, ett businesscenter, ett gym och en utomhuspool. Den erbjuder också flera aktiviteter på vatten och land, däribland volleyboll, strandbadminton, boccia och dart, snorkling, kajakpaddling, trampbåtar, glasbottenbåt, dykning och cykeluthyrning. Gäster kan också bli körda till Radisson Blu Azuri Resort & Spa.

De tre fastigheterna är belägna en timme från Mauritius internationella flygplats, inte långt från sevärdheter som Pamplemousses botaniska trädgård, île aux Cerfs, Cap Malheureux and Grand Baie. Mauritius huvudstad Port Louis ligger 25 km bort.

Mauritius ligger i Indiska oceanen, runt 2000 km från Afrikas sydöstra kust. Ön är omgiven av mer än 150 km sandstränder och värdens tredje största korallrev skyddar de turkosa lagunerna från öppet hav.

Taggar/Etiketter
Carlson Rezidor  Utlanskonferens  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.