Clarion Hotel Arlanda Airport rankat som nummer 1 i världen - | Konferensvärlden
Nyheter > Clarion Hotel Arlanda Airport rankat som nummer 1 i världen

Clarion Hotel Arlanda Airport rankat som nummer 1 i världen

Choice Hotels International har utsett Clarion Hotel Arlanda Airport till ”International Clarion Hotel of the Year 2015”. Bland 250 hotell världen över utses varje år ett hotell inom Clarion-kedjan som visat stora framgångar vad gäller gästfrihet, service och kvalitet. Årets prestigefyllda utmärkelse ges till hotellet på Stockholm Arlanda Airport.

21 maj 2015,

- Att bygga ett fint hotell i sig är inte svårt. Däremot räcker det inte med kristallkronor och blänkande mässing. Det som räknas är vad huset fylls med och Clarion Hotel Arlanda Airport har lyckats med att skapa en fantastisk atmosfär. Personalen har träffat rätt i att hitta en känsla och en miljö som gästerna uppskattar. Kärnan i framgångsrik service är att lyssna på gästerna, fånga upp deras tankar och önskemål och att våga utmana och erbjuda det oväntade. Det lyckas hotellet med på ett fenomenalt sätt, säger Henrik Berghult, Senior Vice President Clarion Hotels.

Hotellets General Manager Jessica Norgren är mycket stolt över utmärkelsen och förklarar det med att hon har hotellbranschens bästa personal.

- Att vi blir utsedda till världens bästa Clarion-hotell är som om en dröm går i uppfyllelse. Vi ser det som ett enormt fint kvitto på vårt arbete. Vi har lyckats bygga upp ett fantastiskt team med rätt person på rätt plats där alla gör sitt yttersta för att leverera passionerad service till våra gäster – varje dag. Jag är stolt att vara en del av vårt av detta team säger hon.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.