Copperhill Mountain Lodge hedras i TripAdvisors ”Hall of Fame” - | Konferensvärlden
Nyheter > Copperhill Mountain Lodge hedras i TripAdvisors ”Hall of Fame”

Copperhill Mountain Lodge hedras i TripAdvisors ”Hall of Fame”

Copperhill Mountain Lodge har tilldelats TripAdvisors certifikat för utmärkt hotell och även blivit utnämnda i den nya kategorin ”Hall of Fame”.

1 juni 2015, uppdaterad: 2 juni 2015

– Till att börja med vill vi tacka våra gäster för deras engagemang att vilja dela sina upplevelser med resten av världen. Vi är så stolta! Nu satsar vi allt vi kan för att bibehålla förtroendet genom att skapa ännu starkare upplevelser för våra gäster, säger hotelldirektör Pernilla Gravenfors.

TripAdvisors certifikat för utmärkt hotell delas ut till de hotell som är högt rankade hos TripAdvisor, får många och frekventa recensioner. Dessutom återspeglar det att hotellet har hög synlighet och är ett populärt val bland webbplatsens användare.”Hall of Fame” är en ny kategori för de hotell som fått utmärkelsen fem år i rad.

– Vi vet att det är vistelsen i naturen i kombination med hotellupplevelsen i sig, som gör så starkt intryck på våra gäster på Copperhill Mountain Lodge. Därför har vi inför sommaren och hösten skapat en rad nya aktivitetspaket, som gör det enkelt att uppleva fjällvärlden under Åres mest dynamiska och spännande årstider, avslutar hotelldirektör hotelldirektör Pernilla Gravenfors.

Copperhill Mountain Lodge öppnar för sommaren den 26 juni och erbjuder bland annat en rad boendepaket och sommarerbjudanden, ett spa med varma bad och behandlingar, en restaurang och en loungebar med bistromeny och musikunderhållning. Boendepaketen är inriktade på aktiviteter för barn, fjällöpning, vandring, yoga, äventyr, mat och spa. Hotellet har öppet dagligen 26–28 juni och 3 juli–16 augusti i sommar. Från 20 augusti till 13 december är hotellet öppet varje vecka från torsdag till söndag



Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.