Gl. Skovridergaard - Danmarks första BW Premier Collection hotell - | Konferensvärlden
Gl. Skovridergaard fasad.
Nyheter > Gl. Skovridergaard - Danmarks första BW Premier Collection hotell

Gl. Skovridergaard - Danmarks första BW Premier Collection hotell

Utland Best Western Hotels & Resorts får sitt åttonde BW Premier Collection hotell i Skandinavien och sitt första i Danmark när hotell- och konferensanläggningen, Gl. Skovridergaard i Silkeborg väljer att ansluta sig.

12 januari 2016,

BW Premier Collection är en global samling av utvalda hotell som ger sina gäster en extraordinär upplevelse. Det gemensamma för hotellen är att de marknadsförs under eget brand samtidigt som de får ta del av Best Westerns omfattande distribution och lojalitetsprogram.

Gl. Skovridergaard är en historisk jägmästargård, och tidigare kurort, belägen vid de vackra sjöarna i utkanten av Silkeborg. Anläggningen har under många år varit Jyske Banks privata mötes- och konferenscenter. Det senaste decenniet har konferenslokalerna byggts ut, rummen har renoverats och kvaliteten på anläggningen har höjts till toppnivå. I samband med detta har hotellet ökat fokus på affärsresenärer och turister. Best Western Hotels & Resorts har valts som partner för att stödja denna inriktning.

De vackra omgivningarna är en stor del av gästupplevelsen, tillsammans med komfort, elegant inredning, sällsynt konst och gastronomi. Både hotell och konferensanläggning är en av de bästa i området, vilket också framgår av de höga betyg hotellet får i sina gästenkäter.

– Vi är glada att få med Gl Skovridergaard i familjen. Det är ett kvalitetshotell på en viktig destination, där flera av våra konkurrenter också finns representerade med fina hotell", säger Sören Nyström, Country Manager för Best Western Hotels & Resorts i Danmark.

– Vi har investerat tid och pengar för att bibehålla och vidareutveckla hotellets höga kvalitet. Nu är det dags att satsa på den danska, skandinaviska och globala distributionen”, säger Gl Skovridergaards hotelldirektör, Thomas Simonsen.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.