Indisk matfestival på Sheraton Stockholm Hotel - | Konferensvärlden
Nyheter > Indisk matfestival på Sheraton Stockholm Hotel

Indisk matfestival på Sheraton Stockholm Hotel

Det vankas Indisk matfestival på Sheraton Stockholm Hotel! Anurudh Khanna, prisbelönt kock från systerhotellet, Westin Pune, Koregaon Park i Indien kommer till Stockholm under en dryg vecka i slutet av maj och ansluter till köksteamet på Sheraton Stockholm. Det här blir verkligen en härlig matupplevelse för både Stockholmare och hotellgäster. Perfekt för alla de som redan älskar Indisk mat och för dem som är nyfikna att prova på för första gången!

18 maj 2015,

Menyn, som är specialkomponerad för Sheraton, bjuder på många välkända Indiska rätter som Murg Tikka Makahan Masala, kyckling i tomatsky, toppad med bockhornsklöver, Achari Paneer, grillad färskost med Indiska kryddor, samt Gosht Roganjosh, en långkokt lammcurry och specialitet från Kashmir.

Anurudh Khanna är uppvuxen i Delhi, där den traditionella matkulturen från Mughals & Nawabs i norra delen av Indien är mycket stark. Han brinner för modern indisk matlagning och älskar att kombinera indiska kryddor och smaker med färgglada ingredienser för en vacker presentation.

Till vardags är Anurudh Khanna chefskock på Starwood-hotellet Westin Pune Koregaon Park. Han älskar att resa och har mer än 16 års erfarenhet inom besöksnäringen i bagaget. År 2014 belönades han med RVP Culinary Leader of the Year Award.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.