Jenny Pieplow Benestam blir ny hotelldirektör på Quality Hotel View - | Konferensvärlden
Jenny Pieplow Benestam blir ny hotelldirektör på Quality Hotel View i Malmö.
Nyheter > Jenny Pieplow Benestam blir ny hotelldirektör på Quality Hotel View

Jenny Pieplow Benestam blir ny hotelldirektör på Quality Hotel View

På nya platser I september tillträder Jenny Pieplow Benestam som ny hotelldirektör på Quality Hotel View i Malmö. Pieplow Benestam har lång och bred erfarenhet från olika sälj- och driftsbefattningar inom både hotell och restaurangbranschen. Hon har varit en del av Nordic Choice Hotels sedan 2007 och kommer närmast från befattningen som Regional försäljningsdirektör för koncernen i Skåne/Danmark.

17 augusti 2016,

- Vi är stolta över att få Jenny på plats med sin kompetens och kunskap till Nordic Choice Hotels, hotellet och marknaden. Jenny är ett säljproffs ut i fingerspetsarna och brinner för hotell. Vi ser fram emot en ledare som vill driva Quality Hotel och Quality Hotel View i synnerhet mot nya höjder fullt med energi, mod och begeistring. Jenny efterträder Gerth Karlsson, som nu trätt in i en ny roll som Driftsdirektör för Clarion Hotel i Sverige, säger Susanna Ståhl, Director of Operation, Quality Hotel Sverige & Danmark.

45-åriga Jenny har varit en del av Nordic Choice Hotels sedan 2007 och kommer från befattningen som Regional försäljningsdirektör för koncernen i Skåne/Danmark. Pieplow Benestam har lång och bred erfarenhet från olika sälj och drifts-befattningar från både hotell och restaurangbranschen bl.a. som drift, sälj och marknadsansvarig för restaurang Skeppsbron 2 i Malmö, Scandic Hotel Kramer och HKC Hotels.

- Jag är otroligt glad för min nya utmaning att leda och vidareutveckla Quality Hotel View tillsammans med det härliga teamet på hotellet. Med min långvariga erfarenhet inom försäljning och hotell kommer vi lyfta Quality Hotel View till nya höjder i ett av Öresundsregionens mest spännande och dynamiska områden, säger Jenny Pieplow Benestam.

Jenny tillträder sin nya position som hotelldirektör i september, men redan nu börjar Nordic Choice Hotels sitt sökande efter hennes efterträdare.

Om Quality Hotel™ View
Quality Hotel View är ett komplett konferenshotell i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö. Granne med Malmö Arena, Emporia köpcentrum och mycket mer. På bara några minuter tar man sig med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport.

Läs mer om Quality Hotel View på Konferensguiden.se. Här får du kostnadsfri hjälp att boka din konferens eller kickoff.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.