Korstäppans Herrgård bjuder in till musik och grillbuffé i sommar - | Konferensvärlden
Nyheter > Korstäppans Herrgård bjuder in till musik och grillbuffé i sommar

Korstäppans Herrgård bjuder in till musik och grillbuffé i sommar

Nöje I samarbete med evenemangsplanerarna Spejaren bjuder Korstäppans Herrgård i Leksand in till 10 spelningar under sommaren. Spelningarna äger rum på torsdagar i herrgårdens härliga trädgård som vetter mot Siljan. Vid dåligt väder flyttar man istället in i den vackra matsalen.

15 juni 2015, uppdaterad: 15 juni 2015

Läs mer om artisterna:

18/6 Ida Wiklund Ida Wiklund skriver svensk vispop, spelar gitarr och sjunger. Ida har skrivit låten "Välkommen till Leksand" som blivit lite lokalt känd i Leksand tack vare att Leksands kommun köpte upp låten och använde den i reklamsammanhang samt på hockeymatcher. På midsommarafton framför hon låten plus två andra egna låtar i Gropen.

25/6 Mattias Lies Mattias Lies har medverkat i både radio och TV och hans medryckande musik har vunnit mark i många åhörares hjärtan. I sommar spelar han bl.a. på Peace & Love festivalen i Borlänge.

2/7 Duo Systrami Duo Systrami är tvillingparet som med sina stråkinstrument och sitt samspel skapar distinkta och rytmiska arrangemang. Med rötterna I de ångermanländska skogarna låter de sig inspireras utav stormar, isar och hav.
9/7 Emma Nordin

Emma Nordin är vissångerska från Rättvik, Dalarna. Nu presenterar hon en samling med egna tolkningar av Dan Anderssons vackra texter.

16/7 Miranda De Verdier Miranda de Verdier har med sin akustiska folkpop trollbundit publiken såväl hemma i Sverige som i Europa och Sydamerika. Hon har på hemmaplan i Uppsala bland annat framfört sin musik på Reginateatern och Uppsala Internationella Gitarrfestival.

23/7 Dan Fägerquist Dan Fägerquist tolkar den ryska skådespelaren och vissångaren Vladimir Vysotskijs sånger på sitt helt egna sätt. Rått och poetiskt, varmt och skört, aggressivt och humoristiskt och med en intensitet och en ton som minner om de verkligt stora. Under 2015 gör Fägerquist ett fåtal konserter i Skandinavien och kommer till Leksand och Spejaren för en exklusiv solokonsert den 23 juli.

30/7 Lai North Lai North rör sig i gränslandet där pop och rock förenas. Sommarens soloturné är en akustisk invit till Lai Norths melodiösa värld. Stundtals diskret, plötsligt explosiv, ständigt närvarande.

6/8 Malin Jonsson Malin Jonsson är dalkullan från Lima som spelar melodiös pop i folkviseton med texter på svenska. Under För-VM i Falun 2014 var Malin en av frontartisterna och framförde sin låt ”I varje andetag” tillsammans med Sveriges OS-medaljörer.

13/8 Ej bokat

20/8 Ej bokat

Från kl.18.00 serveras en grillbuffé och kl. 20.00 kliver kvällens artist upp på scenen.

Taggar/Etiketter
Musik & underhållning  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.