Kristoffer Solstad är ny HR-chef för Rezidor Hotel Group i Norden - | Konferensvärlden
Nyheter > Kristoffer Solstad är ny HR-chef för Rezidor Hotel Group i Norden

Kristoffer Solstad är ny HR-chef för Rezidor Hotel Group i Norden

På nya platser Kristoffer Solstad är utnämnd till ny HR-chef för Rezidor Hotel Group i Norden och blir därmed ansvarig för hotellgruppens HR-initiativ för de flera tusen medarbetarna i regionen. Solstad kommer att ha särskilt fokus på att vidareutveckla företagets utbildningsprogram för de anställda samt dess unika serviceprogram.

27 augusti 2015,

– Vi är glada över att kunna hälsa Kristoffer Solstad välkommen som vår nya HR-direktör här i Norden. Vårt mål är att attrahera, utveckla och behålla bra talanger och med sina flera års erfarenhet från företaget och sin breda kompetens från flera omfattande HR-projekt, är vi säkra på att Solstad är rätt person för jobbet, säger Tom Flanagan, Area Vice President Nordics för Rezidor Hotel Group.

Solstad blev anställd på Rezidor Hotel Group 2004 och har stor erfarenhet av ledarskaps- och medarbetarutveckling efter att ha haft flertalet ledande positioner på företaget. Han har varit involverad i internationella och nationella HR-relaterade projekt och har bland annat varit delaktig i utvecklingen av företagets Performance Management Process.

– Genom att satsa på och utveckla våra medarbetare skapar vi resultat. Jag ser fram emot att leda företagets HR-projekt och vidareutveckla och stötta våra medarbetare i arbetet, säger Kristoffer Solstad, Area Director Human Resources Nordics för Rezidor Hotel Group.

Solstad har utbildats vid Rezidor Hotel Groups “Business School” sedan 2007 och är Master Trainer för flera av företagets utbildningsprogram. Han har varit delaktig i utvecklingen och implementeringen av flera av dessa program; nu senast det nyutvecklade och uppdaterade serviceprogrammet “Yes I Can!” på Radisson Blu.

Kristoffer Solstad har en kandidatexamen med utmärkelser i “Hotel and Tourism Management” från Queen Margaret University i Edinburgh, Storbritannien och Certificate i “Strategic Management” från School of Hotel Administration vid Cornell University i Ithaca, USA. Hans hotellkarriär startade på redovisningsavdelningen på Inter-Continental Hotel Group i London under 1998.

Solstad blir del av Rezidor Hotel Groups nordiska ledningsgrupp och kommer att vara baserad i Stockholm.

Taggar/Etiketter
Hotell  Rezidor Hotel Group  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.