Marcus Ståhl blir ny VD för Destination Vemdalen AB - | Konferensvärlden
Marcus Ståhl
Nyheter > Marcus Ståhl blir ny VD för Destination Vemdalen AB

Marcus Ståhl blir ny VD för Destination Vemdalen AB

På nya platser Från och med den 11 januari 2016 tillträder Marcus Ståhl som ny VD för Destination Vemdalen AB. Marcus har närmast arbetat som produkt- och affärsutvecklingschef för Story Media men även som VD. Marcus tar över efter Maria Cederberg som varit VD i bolaget senaste 2,5 åren.

12 oktober 2015,

Destinationsbolaget som varit under en uppbyggnadsfas från år 2009 och är fortfarande i ett expansivt läge. Under de senaste åren har 13 nya delägare tillkommit och totalt sett har bolaget 106 stycken delägare som investerar för den fortsatta utvecklingen som varit mycket positiv de senaste åren.

– I Marcus får destinationsbolaget en ledare som kan ta täten i den fortsatta utvecklingen för att marknadsföra destinationen, säger destinationsbolagets styrelseordförande Robert Pettersson.

Marcus är 30 år och gift och bor för närvarande i Stockholm men kommer att flytta permanent till Vemdalen. Familjen har stuga i Storhogna vilket gör att Marcus känner väl till det område han nu får vara med att utveckla. I vintras gifte sig Marcus i Klövsjö Kyrka och familjen ser framemot flytten.

– Det ska bli både inspirerande och känns hedrande att få vara med och utveckla destinationen tillsammans med kollegor och det lokala näringslivet säger Marcus. Med min bakgrund som bland annat företagare inom media och marknadsföring hoppas jag kunna tillföra en del nya perspektiv och idéer som kan bidra till en fortsatt stark utveckling av destinationen fortsätter Marcus.

Taggar/Etiketter
Aktivitetskonferens  Kickoff  Natur  Vemdalen  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.