Mats Rofors - ny vd på Sweden Hotels - | Konferensvärlden
Foto: Johan Dahlquist
Mats Rofors
Nyheter > Mats Rofors - ny vd på Sweden Hotels

Mats Rofors - ny vd på Sweden Hotels

På nya platser Mats Rofors är ny vd för Sweden Hotels. Mats kommer närmast från sitt arbete som restaurangdirektör för Gothia Towers i Göteborg och han har lång erfarenhet från branschen.

6 september 2016,

 – Tillsammans med mina tidigare medarbetare har vi lyckats förvandla Gothia Towers till en fantastisk mötesplats. Nu startar vi resan med att utveckla Sweden Hotels – en hotellkedja med ett fantastiskt namn, säger Mats Rofors ny vd på Sweden hotels. 

Mats Rofors tar över stafettpinnen från tidigare vd:n Eva Palmgren.

– Eva har gjort ett fantastisk jobb med stort personligt engagemang. Nu är det viktigt att vi fortsätter slipa på allt bra som Eva byggt upp under sina tio år med kedjan, säger Mats Rofors, ny vd på Sweden hotels.

Fler hotell till Sweden Hotels

Mats ska nu arbeta för att göra Sweden Hotels till ett team och locka fler hotell till kedjan.

– De allra flesta tjänar såklart på att ha en kedjetillhörighet mer än vad gäller bokningen. Vi ska därför skapa det bästa erbjudandet för hotelieren så att ännu fler vill tillhöra vårt lag.

Och just lagarbetet är något som den nye vd:n lägger stor vikt vid.

– Att lyssna på medlemshotellen ser jag som min viktigaste uppgift. Vi har kunniga och engagerade medlemmar och jag ser fram emot att skapa ett "members board" där vi kan enas tillsammans. Ett fotbollslag kan spela på olika sätt men behöver alltid fungera bra tillsammans för att uträtta storverk, säger Mats.

Att höja varumärkets status

– Vi har ett riktigt bra namn men vi behöver bli tydligare i vårt erbjudande för att stärka varumärket. Många kedjor profilerar sig hårt mot medlemshotell och gäster vilket ibland kan drabba engagemanget hos ägarna. Vi vill istället utvecklas tillsammans med våra medlemmar men samtidigt hjälpa dem genom ett starkare varumärke, säger Mats och fortsätter:

– Varje ny gäst är en möjlighet till en lång relation. Till skillnad från många andra kedjor drivs de flesta av våra hotell med småskalighet som bygger på ett stort personligt engagemang. Det ska vi förvalta för att få gästerna att känna sig ännu mer välkomna.

Sweden Hotels kommer också fortsatt ha en liten administrativ del för att vara tillgängliga och effektiva för medlemshotellen.

– Jag tror inte på någon stor stabsfunktion med exempelvis egen marknadsavdelning. Vi ska fortsätta utveckla relationer med bra samarbetspartners så att vi kan behålla vår smidiga organisation.

Få kostnadsfri rådgivning och bokningshjälp med din nästa konferens, kickoff eller event på Konferensguiden.se

Taggar/Etiketter
Hotell  Konferens  Sweden Hotels  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.