Nordic Choice Hotels har bäst hotell-WiFi i världen - | Konferensvärlden
Nyheter > Nordic Choice Hotels har bäst hotell-WiFi i världen

Nordic Choice Hotels har bäst hotell-WiFi i världen

Hotell Det oberoende företaget Hotel WiFi Test har utvärderat WiFi-utbudet på olika hotell runtom i världen och placerar Nordic Choice Hotels på förstaplats på världsrankingen när det gäller världens bästa hotell-WiFi.

1 juni 2015, uppdaterad: 9 juni 2015

- Gratis trådlöst internet av god kvalitet är, förutom vatten i kranen och en säng att sova i, det allra viktigaste för våra gäster. Hos oss skall varje hotellgäst ha tillgång till internet via både mobil, dator och surfplatta till likvärdig hög kvalitet. Ett bra och gratis WiFi-nätverk är en omfattande men viktig investering när det gäller gästnöjdhet, säger Petter A. Stordalen, ägare och styrelseordförande, Nordic Choice Hotels.

Hotel WiFi Test har släppt en global rapport där man har utvärderat över 4 000 hotell fördelade på de 50 största hotellkedjorna världen över. Man har dels testat WiFi-utbudet med utgångspunkt i nätverkskvaliteten och även sett över i vilken omfattning hotellen erbjuder gratis WiFi på rummet.

Flera undersökningar visar att just tillgång till gratis internet på hotellrummet är en av de viktigaste faktorerna vid val av hotell. Nordic Choice Hotels har under de senaste åren arbetat för att vidareutveckla WiFi-utbudet ytterligare. Samtliga medlemmar i Nordic Choice Club kan bland annat logga in via sina medlemskort. Och har du redan loggat in en gång via medlemskortet vid ett Nordic Choice-hotell, så har du automatiskt tillgång till WiFi vid samtliga Nordic Choice-hotell i upp till 12 månader.

- Gratis internet av hög kvalitet är en service och en självklarhet vid samtliga Nordic Choice-hotell. Vi är glada över utvärderingsresultatet och firar detta med bakelse till kvällskaffet, säger Torgeir Silseth, VD för Nordic Choice Hotels.

Taggar/Etiketter
Nordic Choice Hotels  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.