Nordic Choice Hotels och Samhall i långsiktigt samarbete - | Konferensvärlden
Nyheter > Nordic Choice Hotels och Samhall i långsiktigt samarbete

Nordic Choice Hotels och Samhall i långsiktigt samarbete

Genom ett nationellt samarbetsavtal har Nordic Choice Hotels och Samhall AB inlett ett långsiktigt samarbete för rekrytering. Ambitionen är att ett 60-tal medarbetare från Samhall ska anställas hos Nordic Choice Hotels de närmaste två åren.

15 april 2015,

Efter att under våren ha bedrivit ett framgångsrikt pilotprojekt på ett antal hotell trappas nu samarbetet mellan Nordic Choice Hotels och Samhall upp. Genom ett samarbete som omfattar Nordic Choice Hotels samtliga svenska hotell tas Samhalls engagerade och yrkeskunniga medarbetares kompetenser till vara. Ett 60-tal medarbetare från Samhall kommer de närmaste två åren att anställas på något av hotellkoncernens hotell.

– Vi söker ständigt efter ny och kompetent personal som har stort engagemang för sitt arbete och för våra gäster. Genom samarbetet med Samhall får vi nu möjligheten att erbjuda ett antal fantastiska personer arbete hos oss som traditionellt står långt ifrån arbetsmarknaden samtidigt som vi kan fortsätta ge våra hotellgäster runt om i landet den bästa tänkbara servicen, säger Ann Ekengren, HR chef för Nordic Choice Hotels i Sverige.

– För oss är samarbetet med Nordic Choice en win-win-win-situation. Våra yrkeskunniga medarbetare får nya jobb samtidigt som vi kan visa att Samhall är en serviceleverantör i framkant. När medarbetare går vidare kan vi dessutom välkomna nya personer som får en möjlighet att gå från utanförskap till ett arbete på Samhall, säger Monica Lingegård, vd på Samhall.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.