Ny nordisk Managing Director för Royal Caribbean International - | Konferensvärlden
Nyheter > Ny nordisk Managing Director för Royal Caribbean International

Ny nordisk Managing Director för Royal Caribbean International

Mats Jacobsson har utsetts till ny nordisk Managing Director för kryssningsföretaget Royal Caribbean International (RCL). Svensken kommer att ha det övergripande ansvaret för Royal Caribbean International, Celebrity Cruises och Azamara Club Cruises. Arbetet omfattar Norge, Sverige, Danmark och Finland.

28 maj 2015, uppdaterad: 28 maj 2015

Med över 20-års chefserfarenhet inom flygindustrin börjar Jacobsson sitt nya jobb den 8 juni, 2015. Hans långa meritlista inkluderar flygbolagen Air Berlin och SAS.

– Jacobssons omfattande erfarenhet från flygbranschen gör honom mycket väl rustad för att ta RCL framåt i Norden, säger Dominic Paul, bolagets vd.

– Vi upplever en mycket positiv utveckling inom den nordiska marknaden och med Jacobsson ombord är vi övertygade om att vi ytterligare kommer stärka vår position inom det området.

Bakgrund inom flygbranschen
Mats Jacobssons bakgrund omfattar tjänster som Senior Vice President Distribution och Vice President International Sales vid Air Berlin, Vice President Network Planning vid SAS Airline samt Director Marketing and Sales vid SAS.

På RCL kommer han att leda företagets nordiska verksamhet.

– RCL har en unik position, ledande bland kryssningsföretagen i Norden och jag ser fram emot att bygga ut och säkra en bas för framtida tillväxt, säger Mats Jacobsson.

– Tillsammans med mina kollegor kan vi säkerställa att ännu fler nordiska passagerare kan njuta av unika semesterupplevelser på våra innovativa och fantastiska fartyg.

Tillväxt i Medelhavet
Efterfrågan på kryssningssemestrar med RCL ökar i hela Norden och företaget ser en tillväxt i antalet bokningar.

Med de senaste nya direktflygen till Fort Lauderdale, New York, och nu San Juan är det sannolikt att att ännu fler människor kan kryssa i Karibien – vilket för många är en drömdestination.

– Den norska marknaden har varit stabil på en hög nivå under ett antal år och växer nu ytterligare, säger Mats Jacobsson.

– Vi kommer att fortsätta med våra framsteg samtidigt som vi jobbar för en lika positiv utveckling i de nordiska grannländerna.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.