Nya ägare till Wreta Gestgifveri - | Konferensvärlden
Nyheter > Nya ägare till Wreta Gestgifveri

Nya ägare till Wreta Gestgifveri

Malin och Niklas Hellsing är nya ägare till Wreta Gestgifveri i Ålberga. Paret Hellsing har sedan 2006 drivit Gryts Varv Hotell & Konferens i Gryt och sedan januari 2015 driver de även restaurang Köket Hellsing i Norrköping.

14 september 2015,

Malin och Niklas Hellsing för tillsammans med sig en bred och gedigen erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen in i verksamheten på Wreta Gestgifveri.

Niklas är sedan 2012 Nobelkock, han har vunnit utmärkelsen Årets Östgötakock 2011 och 2007, är diplomerad Hagdahlskock, medlem i East Culinary Team och har suttit som domare vid ett antal olika mattävlingar.

Gryts Varv Hotell & Konferens som paret Hellsing drivit sedan 2006 är omskriven i White Guide som en av landet bästa sommarkrogar. Vidare har Niklas drivit Beluga Restaurant i Stockholm även den omnämnd i White Guide tillika Sveriges Bästa Bord. Med på den långa meritlistan finns även en tjänst som källarmästare på Häringe Slott och att han arbetat tillsammans med mästerkocken Gert Klötzke.

Nu möter familjen Hellsing nya utmaningar på Wreta Gestgifveri som ligger i Ålberga mellan Nyköping och Norrköping. Gästgiveriet ligger inbäddat i den vackra naturen och bjuder in till miljöer med anor från 1600-talet. Många kungligheter har besökt gästgiveriet genom århundradena. De 22 omsorgsfullt renoverade rummen har fortfarande kvar sin ursprungliga känsla och är döpta efter några av de celebriteter som besökt gästgiveriet.

– Axel von Fersen, Carl von Linné och Karl XV har gjort det. Nu har även ni möjlighet att göra det - att uppleva Wreta igen, säger Malin Hellsing, ägare Wreta Gestgifveri tillsammans med Niklas Hellsing.

Från början av oktober kan man boka in konferenser, weekendpaket, fester och bröllop på Wreta. Man håller nu även på att ladda upp inför årets julbord som kommer att digna av vällagade rätter.

Det kommer dock inte gå att boka in sig för julbord 7-10 december då kockarna Niklas Hellsing och Martin Jardelin istället lagar Nobelmiddag.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.