Nytt hotell i Kista - | Konferensvärlden
Skiss: Comfort Hotel Kista
Nyheter > Nytt hotell i Kista

Nytt hotell i Kista

Hotell Hösten 2017 öppnar Comfort Hotel ett nytt hotell i Kista. Hotellet blir Nordic Choice Hotels första på orten och bygget börjar omgående.

14 mars 2016,

På bästa möjliga läge på Isafjordsgatan 21 i Kista etablerar sig hösten 2017 Comfort Hotel. Hotellets fantastiska läge, ett stenkast ifrån Kistagallerian med sina kommunikationer, restauranger och butiker och några få minuters promenad till Kistamässan, blev möjligt efter ett avtal med fastighetsbolaget Klövern om att omvandla en kontorsfastighet till hotell.

- Comforts dna är att utmana det etablerade och vara lite av en rebell, precis som Kista. Kista har under lång tid utmanat. De har skakat om Storstockholms köpcenterverksamhet. De har dundrat om resten av Nordens teknik- och innovationscenter och tryggt etablerat sig som Nordens främsta. Comfort och Kista hör ihop och jag är glad över att vi äntligen får chansen att tillsammans locka alla som är unga till sinnet till området, säger Katalin Paldeak Chief Operating Officer för Nordic Choice Hotels.

Nya Comfort Hotel Kista får 194 hotellrum, en restaurang med lounge och ett gym.

- Comfort ska bevisa att unika koncept, kreativ användning av sociala medier och ny teknik, en lekande, avslappnad atmosfär är viktigare för gästen än dyra designmöbler, sövande hissmusik och minibar på rummet. Det finns massor att göra i Kista och i Stockholm och vår målsättning är att vara den perfekta språngbrädan för att upptäcka allt detta. Det bästa är att du ska slippa välja mellan bra priser och exceptionella hotellupplevelser, vi kommer att garanterar Business as Unusual på Comfort Hotel Kista, säger Katalin Paldeak.

Ombyggnaden av fastigheten börjar så snart alla tillstånd är klara. Hotellet beräknas öppna september 2017.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.