Petit Hotel växer med fjäll- och västkustparadis - | Konferensvärlden
Nyheter > Petit Hotel växer med fjäll- och västkustparadis

Petit Hotel växer med fjäll- och västkustparadis

Hotell Tärnaby Fjällhotell och Väderöarnas Värdshus & Konferens är två nya och spännande medlemmar hos Petit Hotel. De båda anläggningarna har en sak gemensamt – de är belägna i två av Sveriges mest fascinerande naturmiljöer, ändlös vildmark och öppet hav.

11 november 2015, uppdaterad: 11 november 2015

Tärnaby Fjällhotell som byggdes på 60-talet är placerat mitt i den backe som fostrat alpina storheter som Ingemar Stenmark och Stig Strand. På sommaren är det bara några meter till sjön med bas- och fisketurer. Här finns 35 hotellrum, flera lägenheter och plats för sportande, nöjesliv och konfererande.

Väderöarnas Värdshus & Konferens är Sveriges västligaste utpost beläget 35 minuters båttur rakt ut från på det bohuslänska fastlandet. Förr var det en boplats för lotsarna som sedan länge har lämnat ön. Idag är de gamla lotshusen hotell, året om. Förutom den stora naturupplevelsen som havet alltid bjuder på finns det gott om aktiviteter, bland annat sälsafari och hummerfiske. Ett populärt resmål i december är Väderöarnas julbord.

De båda utposterna har ytterligare något gemensamt, respektive kök serverar mat från den närmaste omgivningen, hav och fjäll. På Väderöarna är alltid ”havets skafferi” öppet och hos Tärnaby Fjällhotell smakar det så bra så man 2014 belönades med ett SM-guld i mathantverk för sin korv ”Tärna Saucisse”.

– Vi tycker det är fantastiskt roligt att få så spännande medlemmar till Petit Hotel, vilket gör hela vårt utbud än mer attraktivt, säger Leena Höbinger, vd Petit Hotel.

I Petit Hotel-kedjan finns idag 38 hotell från Abisko i norr till skånska Österlen. Alla drivs av entreprenörer med fokus på bra mat, inspirerande miljö där gästen står i centrum.

Taggar/Etiketter
Fjäll  Hotell  Petit Hotel  Västkusten  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.