Poolen är tillbaka i Grönklitt - | Konferensvärlden
Nyheter > Poolen är tillbaka i Grönklitt

Poolen är tillbaka i Grönklitt

Lagom till högsäsongen kommer en mycket efterlängtad nyhet till Orsa Grönklitt – en egen pool. Den kommer att ligga i direkt anslutning till restaurang Ugglan & Björnen och lekparken. Samtidigt byggs en ny multiarena för bollsporter.

9 juni 2015,

– Den är så efterlängtad, jag skulle säga att det här är det största som hänt oss på Orsa Grönklitt på väldigt länge, säger Daniel Mäkinen, marknadschef på Grönklittsgruppen.

Orsa Grönklitt ingår i Grönklittsgruppen, som är ett av Sveriges snabbast växande turismföretag. Anläggningen har länge varit känd för sin vintersportanläggning och sin rovdjurspark, men är nu även en året-runt-anläggning med stor satsning på outdoor-träning även under sommarhalvåret.

Orsa Grönklitt är ett paradis för barn med en mängd annorlunda och roliga aktiviteter som äventyren på Camp Wild, där barn och ungdom får prova på jobbet som djurskötare, eller någon av alla sporter som finns på området. Trots att anläggningen är en av branschens mest barnvänliga har det länge saknats en pool på området – tills nu.

Den nya poolen kommer att ligga i direkt anslutning till Restaurang Ugglan & Björnen, lekparken och bollsportområdet. Nu kan föräldrar njuta av en lugn middag, medan barnen gör det de är bäst på – leka i poolen intill.

– Det går ju att bada i Rädsjön också, men många har ändå saknat en pool som komplement. Som vi har längtat – och det har våra gäster också!, säger Daniel Mäkinen.

Poolen kommer att vara 6 x 12 meter och vara kantad med trädäck.

Orsa Grönklitt får också en ny multisportartarena med konstgräs, med planer för fotboll, basket och handboll. Även den kommer att ligga i direkt anslutning till restaurangen, minigolfen, put- and-take-fisket, lekparken, boulen och den nya poolen.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.