Radisson Blu Royal Viking Hotel är nu Safehotels-certifierat - | Konferensvärlden
Nyheter > Radisson Blu Royal Viking Hotel är nu Safehotels-certifierat

Radisson Blu Royal Viking Hotel är nu Safehotels-certifierat

Idag blev det klart att Radisson Blu Royal Viking Hotel i Stockholm erhåller den internationellt erkända säkerhetscertifieringen från Safehotels. Hotellet gör därmed sällskap med Radisson Blu Waterfront och Stockholm Waterfont Congress Center, och under 2015 planeras ytterligare certifieringar inom Carlson Rezidor Hotel Group.

20 april 2015,

Certifieringen innebär att Radisson Blu Royal Viking Hotel uppfyller kraven för Safehotels internationellt erkända trygg- och säkerhetsprogram som innefattar såväl gäster som medarbetare och ägare. Radisson Blu Royal Viking Hotel har under de senaste veckorna genomgått Safehotels formella certifieringsprocess, som nu alltså är slutförd.

- Vi strävar alltid efter att våra gäster, medarbetare och partners ska känna sig trygga på vårt hotell och därför är det en stor ära att vi nu är certifierade. Nu ser vi fram emot att tillsammans med Safehotels utveckla vårt trygg- och säkerhetsprogram vidare för att på så vis kunna ge våra gäster en ännu bättre hotellvistelse, säger Christian Herslow, General Manager på Radisson Blu Royal Viking Hotel.

Radisson Blu Royal Viking Hotels säkerhetspolicy innefattar nu bland annat rutiner för brandskydd och evakuering samt utbildningar där personalen tränas i att hantera eventuella skador och olyckor. Hotellets avtal med Safehotels innebär att Radisson Blu Royal Viking Hotel varje år kommer att genomgå en uppföljning av trygg- och säkerhetsrutinerna för att garantera att dessa håller en hög nivå.

- Safehotels-certifieringen fungerar som en trygghetsstämpel för gästerna och ger en tydlig signal om att hotellet tar säkerhetsarbetet på allvar. Vi är glada över att idag kunna ge Radisson Blu Royal Viking Hotel denna certifiering, och ser fram emot att under det kommande året leda fler hotell inom Carlson Rezidor Hotel Group genom vår certifieringsprocess, säger Hans Kanold, VD för Safehotels Alliance AB.

Under resterande delen av 2015 kommer Rezidor att fortsätta utveckla sitt säkerhetsarbete globalt, och fler utvalda Rezidor-hotell i Europa, Mellanöstern och Afrika kommer att genomgå Safehotels certifieringsprocess.



Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.