Rekordsommar för Radisson Blu-hotellen i Stockholm - | Konferensvärlden
Radisson Blu Strand Hotel
Nyheter > Rekordsommar för Radisson Blu-hotellen i Stockholm

Rekordsommar för Radisson Blu-hotellen i Stockholm

Hotell Turismen i Sverige väntas slå rekord i år och bokningarna på de tre centrala Radisson Blu-hotellen i Stockholm har skjutit i höjden. På Radisson Blu Strand Hotel är köket nyrenoverat och restaurangen har tagit fram speciella sommarmenyer för att uppfylla gästernas önskemål.

18 augusti 2015,

– Vi har haft fullt hus den här sommaren, och redan i våras såg vi på bokningarna att denna sommar skulle bli bra. Våra medarbetare gör varje dag sitt yttersta för att ge våra gäster bästa möjliga service, och även om vädret inte har varit det finaste så finns det väldigt mycket for gästerna att göra i Stockholm, säger Eva Kalling-Hansson, General Manager på Radisson Blu Strand Hotel.

I början av sommaren förutspådde experterna att turismen i Sverige skulle slå rekord och att antal gästnätter på hotell skulle öka, bland annat tack vare den svaga kronan. Data från Benchmark Alliance för juli månad visar att det har sålts över 40 000 fler hotellrum i hela Stockholm jämfört med juli förra året. Trycket på Radisson Blu-hotellen i Stockholm har också varit högt och det går mot en rekordsommar i antal bokningar.

Restaurang Herr Julius har rustats upp inför sommaren Menyn på Radisson Blu Strand, som serveras i Restaurang Herr Julius c/o Strand Hotel, har uppdaterats inför sommaren. Köket har under året renoverats och erbjuder nu gästerna en helt ny meny. Även en speciell sommarlunch har tagits fram där gäster och besökare kan avnjuta ett smörgåsbord av svenska klassiker så som sill, lax och färskpotatis. Detta är första året som brunchen finns tillgänglig under hela året.

– Vår helgbrunch är väldigt populär vilket är anledningen till att vi i år väljer att servera den även under sommaren. Dessutom tycker vi det är roligt att kunna erbjuda våra gäster smörgårdsbord, speciellt till våra besökare från utlandet, säger Eva Kalling-Hansson.

Taggar/Etiketter
Hotell  Radisson Blu  Restaurang  Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.