Restaurant Atelier KRAV-märkt - | Konferensvärlden
Nyheter > Restaurant Atelier KRAV-märkt

Restaurant Atelier KRAV-märkt

Som ett medvetet led i Hotel Pigalles ambitioner att konsekvent hitta leverantörer av ekologiska och äkta råvaror av hög kvalitet från västra och södra Sverige, är nu också hotellet och Restaurant Atelier KRAV-certifierade.

29 april 2015, uppdaterad: 29 april 2015

- Att arbeta ekologiskt idag är ett medvetet och affärsmässigt val som bygger på omsorg och intresse för råvaror och gäster och handlar i grunden om ärlighet. För Hotel Pigalle och Restaurant Atelier är det inte ett försäljningsargument utan en metod. Det är viktigt för oss att våra hotellgäster får en så naturlig start på dagen som möjligt, men också en lunch- och middagsupplevelse som vi kan stå för i alla led. Därför blir det logiskt för oss att söka en certifiering som ett kvitto och en markör på vår ambition, säger Patrick Olsson, General Manager för Hotel Pigalle.

För ett år sen slog Pigalle, som är ett Luxury Boutique Hotel, upp portarna och har på den korta tiden funnit sin plats i hjärtat hos medvetna gäster, både tillresta och lokala, som värdesätter upplevelser och hantverk. Restaurant Atelier är en oas för den som söker en levande upplevelse präglad av passion och lekfullhet i form av internationella rätter och recept men med handplockade, närproducerade råvaror.

Ess Hotell AB äger och driver förutom Hotel Pigalle även bland annat Strandbaden Falkenberg och Ystad Saltsjöbad, som också fått sina första KRAV-certifieringar. Båda dessa hotell är dessutom miljömärkta sedan tidigare.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.