Rezidor presenterar isländska Park Inn by Radisson Keflavik International Airport - | Konferensvärlden
Nyheter > Rezidor presenterar isländska Park Inn by Radisson Keflavik International Airport

Rezidor presenterar isländska Park Inn by Radisson Keflavik International Airport

Carlson Rezidor presenterar nu öppningen av Park Inn by Radisson Keflavik International Airport på Island. Fastigheten är redan idag ett hotell och kommer att omvandlas till ett Park Inn-hotell under det tredje kvartalet 2015. Hotellet blir därmed ett komplement till de två Radisson Blu-hotell som Rezidor redan idag driver i Reykjavik.

2 juni 2015,

- Vi är väldigt glada över att ytterligare stärka och diversifiera vår isländska portfölj och att båda våra två kärnvarumärken nu finns representerade i landet, sade Wolfgang M. Neumann, VD och koncernchef på Rezidor.

- Denna hotellöppning visar också vår betydelse som en av Europas ledande aktörer när det gäller flygplatshotell – med närvaro på kontinentens samtliga stora flygplatser, säger Elie Younes, Executive Vice President & Chief Development Officer på Rezidor.

- Vi tror att Park Inn by Radisson med sitt internationella varumärke blir ett utmärkt stöd för vårt flygplats- och konferenshotell. Varumärkets styrka och Rezidors kunskap öppnar upp för stora möjligheter och ökar vår konkurrensfördel på Islands växande hotellmarknad, kommenterade Bjarni Pálsson, hotellets ägare.

Park Inn by Radisson Keflavik International Airport ligger på sydvästra Island, bara 8 minuter från terminalen (en transferservice för gäster kommer att inrättas när hotellet öppnar). Den välkända Blå Lagunen och huvudstaden Reykjavik är belägna 15 respektive 35 minuter från hotellet. Förutom bekväma gästrum erbjuder hotellet också en heldagsöppen restaurang, en bar i lobbyn, 470 kvadratmeter mötes- och eventyta, parkering under jord samt ett gym som kommer att renoveras och utökas med ett spa. Hotellet är idag väletablerat på den lokala marknaden och lockar såväl turister som affärsresenärer.

Park Inn by Radisson är Rezidors varumärke i mellanklasssegmentet. Hotellkedjan återlanserades nyligen som ett modernt alternativ riktat till unga resenärer, och är baserat på tre pelare; choice, connectivity och community.

Med sitt unika landskap av berg, varma källor och glaciärer är Island ett av världens mest fascinerade länder. De senaste två åren har antalet internationella besökare årligen ökat med 20 procent till 1,1 miljoner.

Park Inn by Radisson Keflavik International Airport kommer att drivas av Rezidor Hotel Group.Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.