Riche sommarklubbar 2015 - | Konferensvärlden
Nyheter > Riche sommarklubbar 2015

Riche sommarklubbar 2015

Nöje Äntligen är det dags för sommarklubbarnas återkomst i Lilla Baren på Riche, på Birger Jarlsgatan i Stockholm! Varje tisdag till lördag, kl. 22-02, går en av de fantastiska klubbarna på.

4 juni 2015, uppdaterad: 9 juni 2015

Jämna veckor (v.24, 26, 28, 30, 32)

Bellini Bar (Ella Rolf & Camilla Almqvist Terán)
9/6, 23/6, 7/7, 21/7, 4/8

Goda Grannar (Johan Mattsson)
10/6, 24/6, 8/7, 22/7, 5/8

Rymdbonde (Johan Ressle)
11/6, 25/6, 9/7, 23/7, 6/8

UWAGA UWAGA (Billie Lindahl)
12/6, 26/6, 10/7, 24/7, 7/8

In.House (Bernard W Horn)
13/6, 27/6, 11/7, 25/7, 8/8

Ojämna veckor (v.25, 27, 29, 31, 33)

LINNIVERSE & STARIAM (Mariam & Linn)
16/6, 30/6, 14/7, 28/7, 11/8

NOT OF THIS WORLD (Mackan Lindström)
17/6, 1/7, 15/7, 29/7, 12/8

HYPERRAINBOW (Lisa Pyk & Alexandra Dahlström)
18/6, 2/7, 16/7, 30/7, 13/8

Dirty Gazpacho (Jonas Jonsson & Agge Ekström)
19/6, 3/7, 17/7, 31/7, 14/8

ALL FOR FUN (Dolores Haze)
6/6, 4/7, 18/7, 1/8, 15/8


Läs mer om klubbarna här:

ALL FOR FUN
ALL FOR FUN är Dolores Hazes våta dröm och de är er. Födda ur en smutsig och trång undergroundscen slog sig de nyfödda barnstjärnorna fram till de större scenerna och nu vill de bara ha mer. Groovy Nickz, Groovy Fuck, Lucky Lollo och Foxy Sagz kommer spela sina favoritlåtar under fem lördagar den legendariska sommaren 2015. Det kommer att bli allt ifrån Hannah Montana och Amy Diamond till Placebo och Neubauten. Kodorden är: äckligt, porrigt och gulligt. Mycket smink. Alla ska leka. Alla är välkomna.

Dirty Gazpacho!
”Genreöverskridande musik enligt tallriksmodellen, som blandas till en smutsig, vibrerande soppa som serveras i shotsglas. Musik från stora vinylskivor. Musik från små vinylskivor. Musik som får dig att kanske vilja stampa takten. Tropicalia-soul-stök-funk-fuzz-boom-psych-punk. Punkt”

HYPERRAINBOW
Efter fem år, sju filmer och hundra äventyr tillsammans har Alexandra Dahlström och Lisa Pyk Wirström upptäckt att de verkligen gillar att spela skivor ihop. Lisas förkärlek för flum, psychedelia och pop tillsammans med den mullrande bas, italiensk disco och suggestiva rnb som Alexandra älskar bildar ett eget universum av ALLT. De tar med dig på en världsomsegling från Moskva via Medelhavet till Kalifornien och vidare ut i rymden. Om de var en planet skulle de vara den glädjebärande och expansiva Jupiter som sprider kärlek, slow jams och skimrande mörker.

NOT OF THIS WORLD
Mackan Lindström jobbar som event-/bokningsansvarig på Riche Lilla Baren och håller själv i varannan onsdag under sommaren. Mackan bjuder varje gång in en noga utvald gäst att dela sin musikpåse med. Räkna med dansanta disco 12:or, stökiga 7:or och flummiga album. Variationen på både musiken och gästerna är väldigt stor. Det blir ’nästan allt är tillåtet’-feeling, så alltifrån 60,70, 80, 90 och kanske även 2010-tal. ”Jag kommer ta med mig det bästa från min vinylsamling. Svåra rariteter och lättfyndade vinyler kommer att blandas i en flummig mix till danssugna gäster”.

LINNIVERSE & STARIAM
Linniverse & Stariam är Linn Persson (före detta residens-DJ på Musiksällskapet Uggland, nu på Rodebjer) och Mariam Wallentin (Mariam the Believer, Wildbirds & Peacedrums). De spelar musik för hjärta och hjärna: skev progg, svängig tropicalia, folkig psych, smäktande röster, kosmisk pop, kännbara beats och varm world – och allt annat de känner för. Dessutom sjunger Mariam live över mixarna och ibland bjuder de in vänner för att gästa och bygga ett alldeles eget soundsystem. Under sommaren huserar Linniverse & Stariam varannan tisdag i Lilla Baren på Riche, med start 16 juni.

In.House
Kvällar i rytmiskt tecken, huset bjuder. Bernard är en musikant och skivsamlare från Stockholm. Med rötterna i 90-talet och fötterna på Riche blir resultatet för dessa kvällar en känsla av organiska, hemmastadda frekvenser och toner i elektroniskt stil. Whitelabel, strössel och äldre kvinnor utlovas.

UWAGA UWAGA
UWAGA UWAGA är en klubb som presenteras av Billie Lindahl. Varannan fredag kommer hon att, med en för tillfället utvald gäst, att spela psych, kraut, noise, punk, new wave, jazz, rock och shoegaze i Lilla Baren. Egentligen all slags musik som kan komma att rusa fram på expressväg rakt in i huvudet. Det kommer att låta som järn, blodsmak och lite sommargräs luktar och känns när solen håller på att gå ner.

Rymdbonde
Som grundaren till den nu så populära nya dansstilen ”manege disco”, som för övrigt också för tillfället är en kontroversiell rättsprocess mellan Johan och bröderna Bronett, kommer Johan likt pojken som avslöjade att kunden faktiskt inte alls har några kläder på sig, att bjuda in sina egna DJ-idoler och låta dem själva sy sina imaginära kläder i form av olika tappningar av främst retrodans och icke retrodansmusik! ”Ja herregud, detta kan gå till historien som Riches kanske mest framgångsrika och mest välgenomtänkta klubbkoncept genom tiderna och succén är väl mer redan ett faktum!”

GODA GRANNAR
Johan och Andreas är ansvariga för skrål och ton på Musikaliska, Blasieholmen. Under sommaren bjuder de god grannsämja och örongodis över gatan på etablissemang Riche. Lilla baren, varannan onsdag, hela sommaren. Guldkanten sätts av ett kollektiv svängiga polare som inte bangar funken, punken eller femkronorsjuvelerna på helt fel hastighet. ”Det blir kanon det här. Ni som diggar stadigt svängom, repiga Studio One-singlar, bärs & järn samt ultramodern engelsk bas kommer sparka bakut och slå knut på er själva. Vi ses!”

Bellini Bar
Bellini Bar är en tisdagsklubb av och med music lovers Ella Rolf (Moon City Boys) och Camilla Almqvist Terán (Grupp Tretton). Det blir disco, soul, dub, afro, jazz, funk, progg och rock i en len och lyxig mix som kommer få ditt state of mind att förflyttas till tropiska solnedgångar och fruktiga drinkar.

Taggar/Etiketter
Stockholm  


Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Erbjudanden

Till alla erbjudanden »

Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.