Rickard Swärd - ny hotelldirektör på Scandic Kalmar Väst - | Konferensvärlden
Nyheter > Rickard Swärd - ny hotelldirektör på Scandic Kalmar Väst

Rickard Swärd - ny hotelldirektör på Scandic Kalmar Väst

På nya platser Under april tillträder Rickard Swärd rollen som hotelldirektör för Scandic Kalmar Väst, han kommer senast från en roll som vd och hotelldirektör på First Hotel Statt i Karlskrona.

8 april 2016,

Rickard har sedan tidigare erfarenhet från Scandic, då som Key Account Manager där han arbetade på Scandics huvudkontor i Stockholm. I och med en flytt med familjen ner till Kalmar började Rickard som försäljningsansvarig på Strand Hotell på Öland för att sedan ta över som VD och hotelldirektör på First Hotel Statt i Karlskrona men tar nu steget tillbaka in på Scandic som hotelldirektör för Scandic Kalmar Väst.

- Det känns både kul och spännande att vara tillbaka på Scandic och få möjlighet att driva ett av Kalmars populäraste hotell. Nu ska vi fortsätta leverera riktigt bra service som vi vet att våra stamgäster uppskattar så högt. Jag har ett starkt team bakom mig och tillsammans ska vi fortsätta utveckla hotellets utbud för att tillfredsställa våra stammisar men även locka nya gäster, säger Rickard Swärd, Hotelldirektör på Scandic Kalmar Väst. 

Hotellet har de senaste åren lagt extra vikt vid matupplevelserna, man anställde Food & Beverage Manager Per Palmquist med bred internationell erfarenhet som gjort ett omtag på matutbudet vilket bland annat har resulterat i en mycket populär lunchbuffé, något som lockar många Kalmarbor dagligen. Scandic Kalmar Väst har 148 rum, 6 mötesrum med plats för 2-80 personer och relaxavdelning med gym, bastu och pool. Ett av Rickards fokusområden under sommar och höst är att ytterligare förfina konferensutbudet på Scandic Kalmar Väst. 

- Vi är väldigt glada att ha Rickard tillbaka hos oss på Scandic. Han har en gedigen erfarenhet och stor kunskap om hotellvärlden men även om vad vi på Scandic står för och hur vi vill drivas framåt, säger Joakim Elveroth, Distriktsdirektör Scandic Syd.

Läs mer om Scandic Kalmar Väst på Konferensguiden.se - vi erbjuder kostnadsfri bokningshjälp för konferenser, möten och event!Se alla inom temat här

Senaste i Nyheter


Få vårt nyhetsbrev

Snabb söktjänst och kostnadsfri bokningshjälp med allt för konferenser, möten och event.

Kontakta oss!

Telefon: 08-506 285 00 | 020-10 00 59

Adress: Industrivägen 1, 171 48 Solna

E-post: info@bokningsbolaget.se

www.bokningsbolaget.se


Medverkan och annonsering

Läs mer om de exponeringspaket som vi erbjuder företag inom möten, event och konferens.

Allt inom möten och konferens

Konferensguiden | KonferensVärlden | Festplatsen
Få konferensoffert redan idag!  Följ oss på Facebook
Följ oss på Facebook så får du uppdateringar om nyheter och erbjudanden.